Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Hb,sem končno lahko rit malo naslonla na sedalo od stola.
Po kosilu sem jih spakirala spat,razen Maksa,pa še celo mi je ratalo eno uro počivat.Pol so mi pa tak živce spili,sploh ko je Lea prišla iz šole,da sem jih nagnala dnevno komplet pospravit(igrače seveda) in sem posesala in gor umila,pol se moj Maks spomni it k tašči,sem njega peljala.Ko sem nazaj prišla pa sem še jajce šla barvat.Zaj pa sem čist hin že,pa bolana ni za pozabit,aja,pa še oke imam vnete in gnojne cele. 
...če ne bo sprejel antibiotika, ker bruha non-stop pa vročino ima...imava pripravljeno napotnico za bolnico...držite pesti, da ne bova rabla it.
da se čim prej Jan pozdravi.
...hvala bogu...je pa zjutraj bil ful bogi, sem ga mislila spakirat pa v bolnico peljat..pa mi je zaspal od 10.20 do 12.45..zgleda da je rabil počitek in spanje...potem je že bila druga slika...nasmeh in boljša volja.