Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
Pa v bistvu ne bi bil problem...samo si dopusta v tem trenutku ne upam privoščiti. Ker imam čisto preveč dela
Vsaj v toliki meri ne, da bi nadaljevali s stavko. Če pa bi vlada rekla - OK, drugega otroka ni potrebno plačati, bomo pa na ta račun plače še malo znižali....
... itak bo pa pri nas tako, da bo na vratih napis stavka, delali bomo pa kot običajno, tako je bilo še vedno ... ker smo v 70% servis privat podjetij in si že zaradi našega dela samega in sodelovanja ne moremo privoščit, da bi jih dali za en ali več dni "na hladno".
.
. Glede na to da prihajamo iz popolnoma druge stroke bomo za en dan sprobali kako zgleda biti vzgojitelj. Najmlajši član bo imel 18-mesecev. Prav tako je moj svojim zaposlenim rekel, da otroke lahko pripeljejo seboj.
Držim pesti! Uživajte.
... tako da bo tamalo dopoldne čuval moj (si bo pač moral tako delo razporedit in bo potem cel večer v pisarni), po dvanajsti bom pa jaz ure koristila in šla domou ... pa tudi drugače bomo mi teoretično kao stavkali, praktično (kot sem že napisala) pa tudi slučajno ne ... bo že ...