|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   februarke
7.9.2005 16:34:47   
MarijaPo
Sicer nisem februarka (zal ), a vseeno se oglasam.
Zakaj virozo zdravite z antibiotiki?
Antibiotiki so mendavendar za bakterije pobijat, virusi antibiotika sploh ne smirglajo.
Zgleda necesa ne vem.

Sicer pa vam zelim lepo napredovanje v nosecnosti, tako ste simpaticne, ko vse opisujete spikanje in zaprtost.
Prav lustno.

Srecno se naprej!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   februarke
7.9.2005 17:28:36   
Ezi
Živjo, punce!
Kaj že resno razsajajo virozice? Ja, zakaj antibiotiki? Meni jih je vedno težko jemati ali dajati otroku, ampak zdravniki že vedo ... a, ne? Za kašelj, kaj pa, Bagsi, če bi poskusila kar s kakšnim sirupom za otroke? Preberi če mogoče piše, da nosečke ne smejo jemati. Jaz drugače poskusim z mlekom in medom, karamelno mleko ipd., ampak vse to je zelo kratkotrajno. Kaj pa ti je dr še kaj rekel?
Tinkatonka ... jutri praviš Veliko sreče ti želim in čim manj treme

Jaz sem drugače ok, mali se na veliko giba v mojem trebuhu, seveda le zvečer in če kak večer prešprica, sem kar žalostna. Kateri spol pa je, pa še ne vemo. In pomisleke imam, če bi sploh vprašala. Mi je vseeno kaj je in tudi nobenega občutka nimam, za razliko od prve nosečnosti. Imen, seveda tudi še nimamo, se kar malo izmikam, ker nimamo nobene pametne ideje. Za zdaj prihajajo predlogi kratkih imen. Kar mi je všeč. Morfologijo imamo konec meseca, dan pred mojim r.d. Krasno darilo. UZ mi je vedno všeč, je tako čudovito, ko vidiš malo bitjece, ki miga v tebi. Ampak, ... kolk sem se jaz zredila To me pa že kar malo skrbi. Moram malo paziti, načeloma pojem vse kar vidim. In sladko, sladko, sladko tako paše.

Punce, uživajte, počivajte in pijte donat

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   februarke
7.9.2005 17:36:09   
SašaR
Ojla!
Midva sva se tudi že pogovorila glede imen: za fantka bo Žan, za punčko pa verjetno Neja. Kaj bo zares boste izvedele ko bo tamal prišel na svet.

Drgač sem pa ena velika lenoba. Prisilila sem se, da hodim v službo peški, ker mi ni potrebno hoditi vmes na malico, ker imam teren. Ker če sem v pisarni imam uro odmora in grem ponavadi kar domov na malico.

LP in srečno naprej vsem!

16t5d

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   februarke
7.9.2005 18:06:01   
marty5
Tole z antibiotiki - moja diagnoza je bila viroza. Ko pa me je zdravnica pregledala je posumila na bakterijsko vnetje, kar so ji laboratorijski izvidi potrdili....zato antibiotik. Sem upala, da ne bo potrebno. In tudi jaz lahko le rečem - upam, da vedo, kaj počnejo

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   februarke
7.9.2005 19:02:36   
BaGSi
Pri meni je bil tudi najprej sum na virozo, laboratorijski izvidi pa kar lepo kažejo bakterijsko infekcijo (čeprav so podobni rezultati lahko že fiziološko v nosečnosti, tako da bom še počakala kak dan z jemanjem). Dobila pa sem Hiconcil.
Gilda - proti krčem pa je najboljše da vzameš kakšno megnezijevo šumečo tableto - zanesljivo pomaga

Lep pozdrav!!

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   februarke
7.9.2005 19:11:40   
BaGSi
gre katera na nosečniško telovadbo na Infant v Ljubljani?

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   februarke
7.9.2005 19:15:00   
sasa30
Ja, zakaj antibiotik? Najprej so mi rekli, da je viroza in me seveda za vsak slučaj poslali v laboratorij. Izvid je pokazal močno povečane levkocite, zato sem takoj dobila antibiotik. Vse skupaj je ostalo pri diagnozi viroza, a je očitno šlo za nekaj drugega. Po enem tednu sem morala na kontrolo v laboratorij, levkociti so bili skorajda v mejah normale, tako da se potem noben ni kaj dosti več ukvarjal z mano. Bogvedi, kaj se mi je kuhalo...

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




IME ZA PUNČKO
amalia

KATERO VAM JE LJUBŠE?

MAJA (14%)

NEŽA (21%)

ANA (13%)

ANJA (16%)

LEA (16%)

JULIJA (21%)


Število vseh glasov: 595

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!