Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.5.2012 15:49:05
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx v Lj ne bova šla, niso nič klicali, zdaj pa gre zdravnica na dopust . tak da se mi vse poruši z uvajanjem v vrtec po dopustu. Res .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 26.5.2012 18:07:02
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Arwenko-sem se pozanimala,zakaj moram plačevat 30%.Vrtec se je tako odločil zato,ker traja tak dolgo,da CSD odločbo izda.Zato so tako naredli,da tisti,ki ne bodo rabli plačevat sploh,dobijo potem ta denar vrjen,oz. poračun ne bo tako velik,če bo potrebno plačevat več. jaz bom tudi plačevala 100% več vrtca in to samo zaradi dohodka iz leta 2009 banda lopovska...sem bila v sredo na CSD in vprašala kako je s tem in mi je povedala da so naredili tak zakon, da se "obesijo" na zadnji dohodek iz bilokaterega leta samo da ljudjem al vzamejo denar oz. ga ne dajo...pa da plačujemo več vrtca. Tole sigurno ne bo držalo, nikakor ti ne smejo dohodka iz leta 2009 upoštevat, jim pa sistem to naredi pri tistih, ki so bili vmes čisto brez. Ampak so pritožbe uspešne kolikor vem, ti moraš samo dokazila predložit, tebi lahko 2010 upotštevajo ali pa 2011 če že imaš dohodninsko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.5.2012 9:03:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Arwenko-sem se pozanimala,zakaj moram plačevat 30%.Vrtec se je tako odločil zato,ker traja tak dolgo,da CSD odločbo izda.Zato so tako naredli,da tisti,ki ne bodo rabli plačevat sploh,dobijo potem ta denar vrjen,oz. poračun ne bo tako velik,če bo potrebno plačevat več. jaz bom tudi plačevala 100% več vrtca in to samo zaradi dohodka iz leta 2009 banda lopovska...sem bila v sredo na CSD in vprašala kako je s tem in mi je povedala da so naredili tak zakon, da se "obesijo" na zadnji dohodek iz bilokaterega leta samo da ljudjem al vzamejo denar oz. ga ne dajo...pa da plačujemo več vrtca. Tole sigurno ne bo držalo, nikakor ti ne smejo dohodka iz leta 2009 upoštevat, jim pa sistem to naredi pri tistih, ki so bili vmes čisto brez. Ampak so pritožbe uspešne kolikor vem, ti moraš samo dokazila predložit, tebi lahko 2010 upotštevajo ali pa 2011 če že imaš dohodninsko. Aja? Ker je kr nekaj takih primerov,ki jih poznam,da so jim kr za 3 leta jemali,pa šteli vse živo.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.5.2012 9:03:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx v Lj ne bova šla, niso nič klicali, zdaj pa gre zdravnica na dopust . tak da se mi vse poruši z uvajanjem v vrtec po dopustu. Res . sranje
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.5.2012 9:03:42
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.5.2012 9:05:21
|
|
|
|
matcar
|
Včeraj bilo fajn,malo sma bila za sebe,pol pa sem gledala preostanek Eurosonga in sem ful vesela rezultatov. Šla pa sem spat okoli pol 2-h zjutraj.Zdaj pa že veselo čistim po bajti,pa cote rihtam.Na kosilo pa sem se kr v spodnji štok povabla,ker nimam sploh ideje,kaj kuhat.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.5.2012 9:37:41
|
|
|
|
matcar
|
Eno vprašanje:katera od vas je računovodkinja?Oz. imate/jo računovodstvo doma?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.5.2012 16:13:53
|
|
|
|
katy83
|
spet je vikend in spet se vam malo javim. Kaj novega pri nas? To da smo brez plenice!!!! Tudi ponoči. Včeraj sem bila v Celju s kolegicami...smo se dobile skupaj z otročki in je pasalo!!! Drugače doma kar depresivno...moj si v A službo rihta, pa nič ne dobi...bil že ne vem kje vse, vsepovsod rečejo, da bodo poklicali, pa nič. aja, botrca - idi na davčno, zaprosi za izpiske tvojih prihodkov in jih nesi na CSD!!! pri meni so isto naredili, pa sem dokazala kakšne dohodke sem imela v 2010 in so mi potem upoštevali...res pa je, da jim računalnik vrže zadnjo dohodninsko odločbo ven in potem nastane zbrka...skratka, pritoži se in bodo punce porihtale
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.5.2012 18:29:08
|
|
|
|
majakla
|
Oj! Mi2 še kuj čakava atija, da gremo malo na obiks. Nik pa še ni pri sebi, spal od treh do malo prej. Aaa...evo ga, dijo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.5.2012 20:50:05
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.5.2012 20:50:43
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem ugotovila,da Maks sploh nič ne vidi na levo oko.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.5.2012 21:41:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Arwenko-sem se pozanimala,zakaj moram plačevat 30%.Vrtec se je tako odločil zato,ker traja tak dolgo,da CSD odločbo izda.Zato so tako naredli,da tisti,ki ne bodo rabli plačevat sploh,dobijo potem ta denar vrjen,oz. poračun ne bo tako velik,če bo potrebno plačevat več. jaz bom tudi plačevala 100% več vrtca in to samo zaradi dohodka iz leta 2009 banda lopovska...sem bila v sredo na CSD in vprašala kako je s tem in mi je povedala da so naredili tak zakon, da se "obesijo" na zadnji dohodek iz bilokaterega leta samo da ljudjem al vzamejo denar oz. ga ne dajo...pa da plačujemo več vrtca. Tole sigurno ne bo držalo, nikakor ti ne smejo dohodka iz leta 2009 upoštevat, jim pa sistem to naredi pri tistih, ki so bili vmes čisto brez. Ampak so pritožbe uspešne kolikor vem, ti moraš samo dokazila predložit, tebi lahko 2010 upotštevajo ali pa 2011 če že imaš dohodninsko. so mi upoštevali dohodek iz leta 2009, ker v letu 2010 nisem imela dohodka...nisem pa imela dohodka ne v letu 2011 ne v 2010...tak, da tudi od dohodnine nimam nič...edino kar je možno da sem kaj dobila v letu 2010 za leto 2009 (3 mesece porodniške)...ja saj mi je povedala na CSD ker nisem imela dohodka iz leta 2010 so vzeli za leto 2009...
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.5.2012 21:45:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 spet je vikend in spet se vam malo javim. Kaj novega pri nas? To da smo brez plenice!!!! Tudi ponoči. Včeraj sem bila v Celju s kolegicami...smo se dobile skupaj z otročki in je pasalo!!! Drugače doma kar depresivno...moj si v A službo rihta, pa nič ne dobi...bil že ne vem kje vse, vsepovsod rečejo, da bodo poklicali, pa nič. aja, botrca - idi na davčno, zaprosi za izpiske tvojih prihodkov in jih nesi na CSD!!! pri meni so isto naredili, pa sem dokazala kakšne dohodke sem imela v 2010 in so mi potem upoštevali...res pa je, da jim računalnik vrže zadnjo dohodninsko odločbo ven in potem nastane zbrka...skratka, pritoži se in bodo punce porihtale za plenice za službo za davčno...pa nisem vedela da to lahko naredim...hvala, da si mi povedala...aja kakšne si pa imela dohodke? oz. si jih imela...ker jaz sem imela nazadnje porodniško v letu 2009 prve 3 mesece. In na podlagi tega bom letos plačevala duplo več vrtca
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.5.2012 21:46:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem ugotovila,da Maks sploh nič ne vidi na levo oko. ono poškodovano?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.5.2012 22:21:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem ugotovila,da Maks sploh nič ne vidi na levo oko. ono poškodovano? Ja!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 27.5.2012 23:11:04
|
|
|
|
tjaShiika
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem ugotovila,da Maks sploh nič ne vidi na levo oko. ono poškodovano? Ja!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.5.2012 8:16:04
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.5.2012 8:31:34
|
|
|
|
matcar
|
Otroci porihtani,Saš je že v vrtcu,z Maksom pa malo kasnjeje na kontrolo.Pa še na sestanek v šolo moram zaradi Lee! Moj pa bo cel teden doma.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.5.2012 8:52:13
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem ugotovila,da Maks sploh nič ne vidi na levo oko. ojoj Kaj pa dohtarji pravijo? Kaj je sploh bilo z očesom?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.5.2012 9:00:34
|
|
|
|
oktober11
|
jutro na hitrico prebrala zadnjo stran... matcar za maksa. držim pesti da bi se stanje vseeno izboljšalo drugače pa, vikend mimo. z malim greva v mesto (če bi se mi dalo rit dvigniti bi šla pogledat s čim ropota nekje v stanovanju ). v petek mi je fotoaparat crknil, po dobrih 3 letih zadovoljne uporabe. tak je to, če ga na mini dopustu najprej z vodo namočiš (in se potem celo popoldan trudiš da bi spet začel delati), naslednji dan pa ga z mivko zasipaš (in se potem celo popoldan trudiš da bi mivko ven izpihal da ga spraviš v delujoče stanje). potem pa še par dni dela, in na koncu žalostno izdihne. škoda, sem bla zadovoljna z njim, ni mi do metanja denarja stran pa še neke slikice mam na njem, jih morem nekak na rač spraviti. lep sončni dan vam želim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.5.2012 9:10:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem ugotovila,da Maks sploh nič ne vidi na levo oko. ojoj Kaj pa dohtarji pravijo? Kaj je sploh bilo z očesom? Danes imama kontrolo spet.Poškodoval si je pri 17 mesecih,mu je steklo priletelo noter.Ja,od začetka,ko so mu poflikali,je videl,niti ni imel velike dioptrije,včeraj pa mi pravi:ne vidim te,pa sem stala 10 cm vstran od njega.Pa čisto mu je ven potegne.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.5.2012 9:12:04
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! L v vrtcu, bila že v trgovini zdaj pa pijem kavo. Za mano naporen vikend in nikakor se ne morem spravit skupaj. Pa da se sredi noči zbudim in ne morem spat tudi ne pomaga. Posledično me že 2 dan zapored boli glava. V soboto smo bili na Pohorju, je moj imel srečanje in je bilo po treh letih končno brez dežja. Včeraj me je pa tak čakalo pospravljanje in likanje. Pa svak je bil z nečakom in nečakinjo na kosilo. Pol pa še morem v službo poklicat kak delam ker so čist pozabli na mene. Grem pa spet delat na staro delovno mesto.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.5.2012 9:14:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem ugotovila,da Maks sploh nič ne vidi na levo oko. ojoj Kaj pa dohtarji pravijo? Kaj je sploh bilo z očesom? Danes imama kontrolo spet.Poškodoval si je pri 17 mesecih,mu je steklo priletelo noter.Ja,od začetka,ko so mu poflikali,je videl,niti ni imel velike dioptrije,včeraj pa mi pravi:ne vidim te,pa sem stala 10 cm vstran od njega.Pa čisto mu je ven potegne.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.5.2012 9:14:14
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem ugotovila,da Maks sploh nič ne vidi na levo oko. ojoj Kaj pa dohtarji pravijo? Kaj je sploh bilo z očesom? Danes imama kontrolo spet.Poškodoval si je pri 17 mesecih,mu je steklo priletelo noter.Ja,od začetka,ko so mu poflikali,je videl,niti ni imel velike dioptrije,včeraj pa mi pravi:ne vidim te,pa sem stala 10 cm vstran od njega.Pa čisto mu je ven potegne. bogi maks. Upam, da rešijo zadevo, mogoče pa je samo kakšno vnetje ali pa kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.5.2012 9:58:56
|
|
|
|
bambixxx
|
dobro jutro, končno sem se naspala . v petek je imel moj RD in je v soboto preveč "praznoval" (prišel včeraj ob 5h zjutraj domov v totalki ). ker naju je z malim zbudil ob 5h, smo imeli čisto zmrdano spanje včeraj, pa še na pikniku smo bili pri tašči in tastu. hb je vsaj mali zvečer v trenutku zaspal. jaz sem pa zvečer spet dobila vnetje žleze v dimljah in komaj hodim . pa tako lepo vreme je, bi šla malo ven z malim, ker sma danes edino fraj od celega tedna . matcar za Maksa, upam da uspete kaj porihtat. katy za plenice. ly super za službo. kava - kdaj ta teden?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Srečna, ker sem mama25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?