Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.

...
Kolegici, ki je imela SS je rekel nekaj v smislu da kaj se sekira saj je to prvi otrok. In še nekaj podobnih stvari sem slišala o njem. Vem pa da zna biti tudi prijeten če ima dober dan..
. Novembra bo pestro
. Zanima me ali katera ve za kakšno primerno telovadbo, ki se odvija v teh dneh-času na obmučju Nove Gorice ali Šempetra?
(aritmije in tahikardije), poslal nas je v pediatrično kliniko v Ljubljano kardiologu dr. Veselu da tamo preverijo just in case, ker njemu se je srček zdel Ok na ultrazvoku. Tudi nam je ponudil da bi nosili Moniko, aparat ki meri otrokov utrip 24 ur in ga shranjuje da zdravnik pole lahko vidi kaj se cel dan dogaja. Btw ta aparat ni odobren, je še "v testni" fazi. Tko da jst sem ful zadovoljna z njim. Na morfologiji sem ga prašala če vidi a bomo dobili punčko ali fanta je brez težav pogledu, oz. se matral 5 min da pogleda, ker je Tina imela skrčene nogice