Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

veš da tudi jaz tebe pogrešam. hihihi sve imele debate midve
Počasi pa bi lahko padla ena kavica spet? Tvoj malček je bil takrat ko smo se videli še čisto mičkena pikica
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaj pa vem? Kar nekaj me vleče in cuka. Neboleče, a čutim kot da me špika ! Sam tega špikanja sem imela vsak mesec toliko, da ga imam že dovolj ! Mislim, da je to špikanje znak za prihod
. Ko špikanja ne bo bom srečka
.
, ampak po mojem je tako: ali sta bila testa lažno pozitivna (baje je tudi to možno, čeprav redko, glede na obljubljeno zanesljivost), ali pa si bila noseča in je nosečnost žal zelo hitro propadla in je bila tista menstruacija v bistvu splav :( . Dr. Pušenjak tule piše, da ima betaHCG 2 dni razpolovne dobe (ko recimo pada po splavu), kar bi se verjetno ujemalo z rezultatti tvojih testov ...
V nedeljo sem varuška, cel teden imam obveznosti, dopoldne delam, popoldne pa ena predavanja, tak da me do petih ni. Nadlednji vikend pa že dragi pride nazaj. Pa še šparati morava za dopust