petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Mislim, da je užival, kar se vidi po hlačah :)) ej, bo pa manj za prat Jaz sem tudi na to pomislila pa še od dveh sem že to slišala ...ampak je porabil 5 majic in 5 kratkih hlač, tako da če pomislim, da se je preoblačil vsak drugi dan je kar OK . Gatk ni porabil niti enih , a glede na to, da je bil celo na vrhu Triglava brez gat , mu je čist oproščeno Tuširal se je pa le na plaži , le 1x je šel v kopalnico s šamponom , no vsaj zobe je umil vsak dan (1x). Domov je prišel poln vtisov, kup dejavnosti so imeli (tudi vožnjo z gliserjem ), vendar je rekel, da drugo leto pa ne gre več . Težave je imel tudi z kao žuljem na prstu na nogi (pa verjetno ni bil žulj ), ki se je ful razrasel, razširil še na drugi prst... ...saj so mu nogo večkrat oskrbeli, a sva se danes vseeno šla raje še k dežurnemu pokazat, ki je ugotovil, da je stvar sicer že suha, a vseeno morava delati kamilične kopeli... No tolk na kratko, pravgotovo kdaj omenim še kako njegovo cvetko To je verjetno rekel sedaj, ko je prišel domov in vas je spet videl, pogrešal...drugo leto mu bo pa ziher spet za it ... Ampak preoblačil se je pa res kar pogosto...petardito bi ziher v istih hlačah prišel domov...no, ok...mogoče, če bi si jih res umazal/polil....
|