|
RE: Mariborčanke,24.del! 8.8.2012 22:57:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Juter! Danes spet v službi, včeraj bla doma. Vidim da nas je kar nekaj neprespanih zaradi zobk, tudi mi smo med njimi. Pokukali sta na plano obe zgornji štirki, v teh dneh pričakujemo še obe spodnji, ker ima vse otečeno, slina teče kot slap Savica, ponoči se zbuja in joka, je tudi bolj malo samo pije, v glavnem pestro je tudi pri nas. Uuuuupam da bosta čim prej zunaj, pa da bo mir. Drugače pa nič novega, v ponedeljek ko bom spet doma, grema na Vošnjakovo na tisti pregled za vrtec... še za Jureta. pa da se ne boš preveč tolažila, da bo potem mir - še vas vse petke čakajo. te so bile pri nas zdaj najhujše . glede pregleda pa ti priporočam, da si greš ta teden po eno tisto plastično stekleničko za blato v laboratorij in kar zraven neseš sveže blato, ker boš morala dat na pregled v laboratorij . pa da ne hodiš potem 2x. Zanimivo...mi pa nismo rabili nič dat...kr na redni posvetovalnici nama je napisala potrdilo (ker je slučajno pač naneslo, drugače bi pa šle v redno ambulanto in je niti zraven ne bi rabila imet). Čudno,ker jaz tudi moram v Lab z Teo-tom,pa z vsemi sem mogla it. Ma ja, to je spet pomoje ena tistih zadev, ko ima vsaj ZD drugačna navodila, v Ce je pač to bolj formalnost, seveda če otrok hodi na posvetovalnice, je redno cepljen in nima kakšnih drugih težav posebnih. to se spomnim tudi z decembrkami, ko smo se kdaj pogovarjale, ravno vsak kraj ima drugače, eni dajejo kri pri 6 mesecih, eni pri 1 letu, eni še sploh niso rabli dat do zdaj, itd. To pa ti dam prav,ja,ful se razlikujejo metode.
|