|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lulanje ponoči
15.8.2012 8:04:02   
stračatela
moj skoraj triletnik je že brez plenic,po parih dneh ko je bil suh čez dan sem ga dala spat brez plenice in je bil od takrat tudi ponoči suh.
problem pa je sedaj ko je doma in ne gre zvečer kmalu spat,kar pomeni da tudi zjutraj spi dolgo in se polula v hlače.ponoči se sploh ne zbudi za lulat.me zanima če je imela katera takšne težave?sem razmišljala da bi mu dala nazaj plenico za ponoči,pa nevem če ne bom več škode naredila stem kot koristi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lulanje ponoči
15.8.2012 9:25:14   
Najaa
Jaz mu plenice ne bi več dala. Zvečer preden gre spat naj gre lulat tud če ga ne tišči in pod rjuho daj podlogo... kaj drugega ti ne znam svetovat razen, da ga daješ spat kakor je navajen in zjutraj bolj zgodaj vstane? Mi nismo mel teh problemov, tudi če sta zjutri dolgo spali se nista polulali.

(odgovor članu stračatela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: lulanje ponoči
15.8.2012 9:45:09   
mateyka
jaz sem naši dajala plenico dokler se ni začela sama zbujat, da gre na wc. ker ni imelo smisla, da bi bla celo noč mokra. proti koncu, če se je pa slučajno zbudila mokra (kar je blo prej res redko), se je pa tok sekirala, da je bla skor histerična in je jokala ko dež. tako da sem počakala, da se je to samo uredilo - je pa prišlo skoraj čez noč (ravno okoli petega rojstnega dneva). prej sem pa lahko probala vse možno, nič ni palilo.

mislim, da je to kar mate prehodnega značaja in ni tok važno, a ma al nima plenice ponoči teh nekaj tednov. takoj ko bo nazaj v rutini vrtca, bo spet suh. user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 15.8.2012 9:47:32 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: lulanje ponoči
15.8.2012 12:55:54   
cukr07
Pri nas je podobna situacija. Čez par dni bo star tri leta in je podnevi suh že dobre tri mesece, ponoči pa se je v tem času polulal samo trikrat pa še to se je takrat ful premetaval in govoril v spanju. Sedaj ga imam brez plenice 14 dni in v tem času se je ponoči dvakrat polulal in se ob tem tudi zbudil. Obakrat je bil polulan minimalno, saj ga je pomojem mokrota takoj zbudila, potem pa je šel lulat še na kahlico. Jaz mu ne mislil dajat plenice nazaj, ker se mi zdi to, da se je sam zbudil dober znak in bo pomojem tudi ponoči kmalu povedal da ga mudi lulat. 

_____________________________

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: lulanje ponoči
15.8.2012 14:27:38   
Paštetka
to sploh ni težava ampak čisto normalen pojav. Saj ni na gumb, da pa od danes naprej se ne polula več v hlače.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: lulanje ponoči
20.8.2012 15:35:02   
kalbo
Prvo kot prvo iz takšnih pripetljajev predvsem pri fantku ne delaj cirkusa. Enostavno ponoči preobleci posteljo brez besed oziroma z besedami to je nekaj normalnega in ni nič hudega.

Lahko ga ponoči zbudiš pa daš na stranišče lulat, s časoma se bo sam zbudil. ni pa s tem nič narobe in je to normalno, tud pisat se bo moral naučit in ne bo kar znal na gumb. Škodo pa narediš, če delaš iz tega cirkus.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: lulanje ponoči
15.11.2012 21:35:26   
roberta
potrpežljivost, potrpežljivost, potrpežljivost in vztrajnost, vztrajnost, vztrajnost... saj ni aparat za peko kruha.
pred spanjem naj gre lulat, naj zvečer ne spije hektolitre vode, ampak nekaj normalnega, npr. 2 dc nečesa (pa to ne tik pred spanjem, ampak vsaj pol ure prej) in bo. vsi se najprej kdaj polulajo. ampak tudi hitro pokapirajo. nimaš kaj dajat plenice nazaj in čakat, da bo sam pogruntal. potem boš čakala do 4, 5 leta. lulanja na wc se lahko tudi nauči.  

(odgovor članu stračatela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?