Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.8.2012 20:07:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ly in vse ostale, ki imate čas dopoldne, te pa se lahko za kako kavo zmenimo naslednji teden. ponedeljek, 9h, Železničar? Lahko ja, čeprav bi mi kateri drugi dam bolj pasalo. sem napisala ponedeljek, ker je Karmen menda pisala, da je doma z malim in če bo prišla. drugače pa lahko tudi v torek zjutraj. Škoda da se karmen nič ne javi. ja res . če ne bo nobene interesentke več za jutri, se lahko v torek zmenimo, če ti bolj paše. kdaj se pa majakla vrača? Majakla se mi zdi da pride danes. Bi pa te res rajši v torek, če se nobena ne javi za jutri.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.8.2012 21:50:44
|
|
|
|
bambixxx
|
kava v torek ob 9h na Železničarju
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 12.8.2012 22:01:42
|
|
|
|
tjaShiika
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava v torek ob 9h na Železničarju
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.8.2012 7:04:36
|
|
|
|
karmen7
|
Dobro jutro! Vikend bil spet prekratek, pa čeprav ni bil nič posebnega. V soboto sma šla z malim do mojih na vikend, včeraj pa potem ko sem mojemu predragemu možeku povedala da imam dovolj njega, lenobe in dejstva, da povsod hodim sama z malim čez vikend (čez teden ga razumem in ga pustim da se naspi), smo šli na sprehod do Galiča, tam spili sok in potem lepo domov. Me zanima kaj bo v sredo, ko sma oba doma, imajo oni tudi praznik Danes pa na Vošnjakovo na pregled za vrtec, upam da ne bo prevelike gužve, ampak ker sem danes ravno doma bom to za to opravilo izkoristila. Popoldan ko pride ati pa šibama z malim v EP, grema kupit hrano pa plenice.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.8.2012 7:05:13
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava v torek ob 9h na Železničarju Mene ne bo, sem v službi jutri
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.8.2012 7:07:23
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ly in vse ostale, ki imate čas dopoldne, te pa se lahko za kako kavo zmenimo naslednji teden. ponedeljek, 9h, Železničar? Lahko ja, čeprav bi mi kateri drugi dam bolj pasalo. sem napisala ponedeljek, ker je Karmen menda pisala, da je doma z malim in če bo prišla. drugače pa lahko tudi v torek zjutraj. Škoda da se karmen nič ne javi. Se opravičujem punce...nisem bla niti nič prav doma čez vikend, ko sem se pa zvečer spravila zraven da napišem kaj, pa mi ni hotlo odpret rr-ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.8.2012 7:33:47
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava v torek ob 9h na Železničarju Mene ne bo, sem v službi jutri vem, zato sem rekla danes, ampak sem se tudi potem spomnila, da imaš pregled z malim. škoda . pa drugič.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.8.2012 7:34:29
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava v torek ob 9h na Železničarju tjaShiika prinesi žetončke!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.8.2012 9:00:58
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Pri kavi in zajtrku.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.8.2012 9:56:56
|
|
|
|
tjaShiika
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava v torek ob 9h na Železničarju mam že pripravljene ;) tjaShiika prinesi žetončke!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.8.2012 13:18:01
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava v torek ob 9h na Železničarju Prideva. Upam, da ne bova preveč zamudila. Aja, pa DaaaaaaaaaaN.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.8.2012 20:42:33
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava v torek ob 9h na Železničarju Prideva. Upam, da ne bova preveč zamudila. Aja, pa DaaaaaaaaaaN. se zna zgodit, da bom jaz tudi malo zamudila. ampak res malo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 13.8.2012 22:06:37
|
|
|
|
arabela*
|
Čer Joj kak melje ta rr Malo da se javim, potem pa spat počasi.... Čez dan naokoli, dopoldne sva z A šle en regal za dnevno kupit, pa zavese, potem brzake kuhat...popoldne pa Mestni park, čvek tam s frendi, otroci igranje...dan minil brzake.... Karmen sem te vidla, pa si bila predaleč, da bi se drla za tabo
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.8.2012 8:30:04
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Včeraj izvedela da še delam ta teden, potem imam pa dopust in na borzo. Se moji dve leti iztekata. Pol pa lahko samo molim boga da me decembra pokličejo nazaj. Kar je pa malo verjetno saj takrat ni toliko dela.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.8.2012 9:28:54
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Karmen sem te vidla, pa si bila predaleč, da bi se drla za tabo Res? Eh škoda, no pa drugič
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.8.2012 9:30:39
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Verjetno vas je večina na kavi, tak da uživajte!!! Drugače pa dali skozi pregled - brezveze, prišla tja, mi je dala potrdilo, šla v laboratorij in oddala vzorec, vzeli kri in šla domov. Jaz sem mislila, da je to res pregled. Aja, pa še to zjutraj valda da moja dohtarca ni delala in sma šla tja za brezveze, potem se je pa mali odločil, da bo šele ob šestih nardil kup v plenice in sva potem letela z Bojanom...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 14.8.2012 12:04:34
|
|
|
|
BabyFit
|
Zdravo Mariborčanke! Da vas še tukaj povabim v BabyFit, če že ne na vadbo, pa na kavo ali čaj v našo Čvekalnico igralnico. BabyFit je na Kardeljevi 58 (poleg knjižnice Nova vas), k nam pa lahko prideš vadit noseča, mamica z dojenčkom, imamo pa tudi vadbo za dojenčke (z vaditelji pedokinetike) in babice. Preveri, kaj lahko izkoristiš ti na www.babyfit.si. Upam, da se vidimo! P.S. BabyFit se odpre 20. avgusta in ima ves avgust vse vadbe ZASTONJ
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 16.8.2012 7:21:08
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Šibam na avdicijo na POP TV.Držite pestiiiiiii!!!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 16.8.2012 7:39:26
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Šibam na avdicijo na POP TV.Držite pestiiiiiii!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 16.8.2012 8:32:41
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Šibam na avdicijo na POP TV.Držite pestiiiiiii!!!!!!! Držiiim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 16.8.2012 9:05:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Šibam na avdicijo na POP TV.Držite pestiiiiiii!!!!!!! Držiiim. Jaz tudi.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 16.8.2012 9:18:22
|
|
|
|
majakla
|
Kdaj pa gremo na kavo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 16.8.2012 9:34:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kdaj pa gremo na kavo? Lahko že jutri.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 16.8.2012 9:34:41
|
|
|
|
karmen7
|
Morgen! Včeraj pasalo biti doma, čeprav sem imela občutek kot da je nedelja. Dva dni zdaj v službi, pol pa vikend. Študirama če bi se šla v nedeljo kopat, glede na temperature ki bodo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 16.8.2012 9:39:26
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kdaj pa gremo na kavo? Lahko že jutri. Fino.
|
|
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?