vesper
|
punce pozdravljene. Pa se še vam jaz pridružim. PDP imamo 6.1. Na nuhalni so nam 70% napovedali babiko, ampak še čakamo na morfologijo, ki jo imamo v četrtek 30.8 in upam, da takrat 100% izvemo kaj bo prijokalo na svet Nakupili še nismo nič, ker še želiva izvedet za spol, potem pa še na en kratki dopust in nato v šoping Skratka brcike že čutimo nekje 10 dni, sploh zvečer je naš otrok zelo aktiven, tako da upam, da ne drži to kaj pravijo, da bi to naj že bil otrokov ritem Težav posebnih nimam, razen tu pa tam kakšen rahli krč ki po nekaj sekundah izgine, predvsem pa se ne smem preveč najest, ker se mi zdi da mi bo trebuh kar razneslo, kr vse me nekaj tišči ko hudič. Pa neverjetno me peče zgaga. Vitaminov posebnih ne jemljem, že elevit sem nehala jest po 2 mesecih (seveda po posvetu z G) ker sem v prvem tromesečju imela neverjetne slabosti in je elevit vse skupaj še poslabšal. Sicer pa je moja G itak mnenja, da je vse skupaj to en marketing in z prehrano otrok dobi vse kaj potrebuje. Edino čemu se ne morem upret je coca-cola, ki mi tudi neverjetno olajšuje želodčne težave No, sem se kr razpisala sedaj