*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Čisto prepočasi mi dela povezava trenutno, da si še jaz ogledam tole viseče morje ... Drugače pa jaz včasih namenoma slikam postrani...mi je to všeč Ja, ok.... saj jaztudi kako diagonalo vsekam.... ampak mislim, da se na daleč vidi, kdaj je to nalašč in kdaj je to kiks. BTW 1: Nina, upam, da ne jemlješ tega kot kritiziranje. Je bil samo namig, s katerim programčkom se to najlažje reši. Pri ostalih moraš najprej zavrtet, potem pa še obrezvat tisti prazen del, ki nastane; ta pa naredi vse naenkrat, pa kota zasuka ne rabiš not tipkat, ampak samo z drsnikom narediš. BTW 2: da ne bo katera mislila, da jaz ne fotkam vse poprek. Za kakšno se zgrozim, kako mi je ratalo tako postrani slikat Me veseli, da vse uživate...naš dopust je "kr neki"...v bistvu jaz ne bi imela nič proti, če bi zaključili...no, otroci pa uživajo 100 na uro...navsezadnje je to najbolj pomembno, ne? eh, petardica, relax.... ja, glavno je, da otroci uživajo. Če bi imela možnost, bi se vam takoj pridružili čez vikend.