Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 8:58:14
|
|
|
|
oktober11
|
dan najprej vsem bolančkom, hitro se pozdravite mene tudi neko pospravljanje čaka, dobimo obisk popoldan. samo kaj ko mali noče da bi pospravljala (beri: sitnari poleg mene). zaj pa tu pri meni sedi pa neke po računalniku udarja. še ura pa pol pa gre spat drugače pa fant vedno bolj obvlada samostojno stanje na nogah, edino obstoji kot vkopan, koraka pa ne naredi nobenega. včeraj se je celo lepo v počep spustil ter se brez pomoči nazaj gor dvignil ter še malo stal. tak da če bo vse po sreči bomo verjetno letos že shodili se pa že počasi ubadam z mislijo kak pa kaj za njegov rd, kje tortico, kaj za jesti ponuditi, koga povabiti,... jezi me ker nimam dovolj placa da bi lahko 2 družini povabila, smo mi vedno k njim na vse vabljeni pa še kar precej se družimo ne bi pa 2 dni praznovala kaj te vem, očitno bomo samo striktno domači. za tortico pa je moj rekel da bi v leclercu vzela, pa nekak nisem prepričana v to. kaki predlog?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 9:11:15
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Luka v vrtcu spet tak jokal. Mi je kar hudo. Mojega pa dostavila k zdravnici. Zdaj pa samevam doma in pijem kavo, pol me pa čaka sesalec in njegovi najboljši prijatelji. Se že nekaj časa nismo družli in me pogrešajo.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 9:12:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Midva pa jutri na kontrolo, mali vsaj ne kašlja več kot slon, jaz pa namesto da bi bla vsaj malo boljše, sem samo še slabše Katastrofa no. Pospravit bi morala, pa kosilo nardit, najraje pa bi šla ležat oziroma spat, ker komaj stojim na nogah. Pa se bojim da nimam te opcije. Ah ja no, bom že preživela nekak...
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 9:16:08
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 pol me pa čaka sesalec in njegovi najboljši prijatelji. Se že nekaj časa nismo družli in me pogrešajo. jaz ne vem no, kako lahko zapostavljaš svoje prijatelje?!?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 9:18:16
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Midva pa jutri na kontrolo, mali vsaj ne kašlja več kot slon, jaz pa namesto da bi bla vsaj malo boljše, sem samo še slabše Katastrofa no. Pospravit bi morala, pa kosilo nardit, najraje pa bi šla ležat oziroma spat, ker komaj stojim na nogah. Pa se bojim da nimam te opcije. Ah ja no, bom že preživela nekak... biti mama je najtežja služba včasih, a ni tako? še v miru bolana nimaš cajta bit... poznam to... vem, da ti nič ne koristi zdaj, pa vseeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 9:22:13
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 se pa že počasi ubadam z mislijo kak pa kaj za njegov rd, kje tortico, kaj za jesti ponuditi, koga povabiti,... jezi me ker nimam dovolj placa da bi lahko 2 družini povabila, smo mi vedno k njim na vse vabljeni pa še kar precej se družimo ne bi pa 2 dni praznovala kaj te vem, očitno bomo samo striktno domači. za tortico pa je moj rekel da bi v leclercu vzela, pa nekak nisem prepričana v to. kaki predlog? če bo še lepo vreme, lahko narediš kostanjev piknik zunaj, tam imate verjetno dovolj prostora. drugače pa opcije kot so Bumbar park, SO, bowling center Strike, itd. torte iz Leclerca še sicer nisem probala, ampak pravijo, da je dobra. najboljše in najdražje pa imaš v Pohorski kavarni. Neka srednja opcija je Ilich na Slovenski - dobro in tudi cenovno ugodno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 9:24:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 pol me pa čaka sesalec in njegovi najboljši prijatelji. Se že nekaj časa nismo družli in me pogrešajo. jaz ne vem no, kako lahko zapostavljaš svoje prijatelje?!? Pa saj veš kako je to. Prvo so bile priprave na dopust, potem dopust, po dopustu pa raznorazne obveznosti in pač ni bilo prej časa. Kaj češ. Pa še nekaj, nikoli nisem rekla da je sesalec moj prijatelj.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 9:28:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 se pa že počasi ubadam z mislijo kak pa kaj za njegov rd, kje tortico, kaj za jesti ponuditi, koga povabiti,... jezi me ker nimam dovolj placa da bi lahko 2 družini povabila, smo mi vedno k njim na vse vabljeni pa še kar precej se družimo ne bi pa 2 dni praznovala kaj te vem, očitno bomo samo striktno domači. za tortico pa je moj rekel da bi v leclercu vzela, pa nekak nisem prepričana v to. kaki predlog? če bo še lepo vreme, lahko narediš kostanjev piknik zunaj, tam imate verjetno dovolj prostora. drugače pa opcije kot so Bumbar park, SO, bowling center Strike, itd. torte iz Leclerca še sicer nisem probala, ampak pravijo, da je dobra. najboljše in najdražje pa imaš v Pohorski kavarni. Neka srednja opcija je Ilich na Slovenski - dobro in tudi cenovno ugodno. In Hiša dobrot. Mislim da so cene enake. In tudi dobre. Smo pa mi imeli za L-ov prvi rojstni dan iz Leclerca, pa ni bila slaba.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 9:44:25
|
|
|
|
ly117
|
Pozabla povedat, L je celo noč prespal v svoji sobi. Ponoči se je zbudil in je moral it lulat, potem pa šel lepo nazaj v posteljo in spal do jutra. Mama pa ponosna.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 9:51:32
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 pol me pa čaka sesalec in njegovi najboljši prijatelji. Se že nekaj časa nismo družli in me pogrešajo. jaz ne vem no, kako lahko zapostavljaš svoje prijatelje?!? Pa saj veš kako je to. Prvo so bile priprave na dopust, potem dopust, po dopustu pa raznorazne obveznosti in pač ni bilo prej časa. Kaj češ. Pa še nekaj, nikoli nisem rekla da je sesalec moj prijatelj. oprosti, sem pač predvidevala, če se družiš z njimi in te pogrešajo, so najbrž tvoji prijatelji, ali pač?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 9:52:10
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pozabla povedat, L je celo noč prespal v svoji sobi. Ponoči se je zbudil in je moral it lulat, potem pa šel lepo nazaj v posteljo in spal do jutra. Mama pa ponosna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 10:40:13
|
|
|
|
majakla
|
Jutro Nik pa danes ni več jokal, saj itak ni imel časa, je moral nove teniske vsem pokazat. Karmen: pospravljanje pusti, kosilo pa naroči, pa je. In se malo vleži. Pa pikapooookeeeeee...! Oktober: ja, traja po dopustu not prit. Bravo L, veliki fant. Pospravljanje: jaz pa imam od teh raznoraznih "prijateljev" sesalec še najraje. Najhujše pa me zdaj čaka - perilo pobrat, zložit in pospravit, juhu - bruhu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 11:18:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 pol me pa čaka sesalec in njegovi najboljši prijatelji. Se že nekaj časa nismo družli in me pogrešajo. jaz ne vem no, kako lahko zapostavljaš svoje prijatelje?!? Pa saj veš kako je to. Prvo so bile priprave na dopust, potem dopust, po dopustu pa raznorazne obveznosti in pač ni bilo prej časa. Kaj češ. Pa še nekaj, nikoli nisem rekla da je sesalec moj prijatelj. oprosti, sem pač predvidevala, če se družiš z njimi in te pogrešajo, so najbrž tvoji prijatelji, ali pač? Glej so pač znanci ki se občasno po sili razmer družimo.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 13:47:34
|
|
|
|
bambixxx
|
preživela zobozdravnika - ni bilo take sile. sem pa spet za 50€ lažja (ena plomba in čiščenje zobnega kamna), pa kot da to ni dovolj, moram it naslednji teden še 1x po še eno plombo in na peskanje . kak vedno nekaj zraven najde
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 18:18:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx preživela zobozdravnika - ni bilo take sile. sem pa spet za 50€ lažja (ena plomba in čiščenje zobnega kamna), pa kot da to ni dovolj, moram it naslednji teden še 1x po še eno plombo in na peskanje . kak vedno nekaj zraven najde Jaz bi tudi morala it pa si morem prvo nekaj € našparat. Ker bo meni prvo zobni kamen ščistla pol pa speskala in pol se loti vsega ostalega. Katero pa imaš?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 20:41:14
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 20:42:35
|
|
|
|
matcar
|
Majakla-svetovne stvari so,imam oba fanta oblečena!100x ti hvala!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 21:01:59
|
|
|
|
arabela*
|
Čer dan spet minil kot bi mignil... Moj bil doma danes in sva cel dan pohajkovala naokoli. Dopoldne sva malo oblačila kupovala za jesen in zimo, pa k frizerju sva šla, popoldne pa k tašči na kofe, pa k drugi babici po maličke Zdaj pa sta tak že umite in pripravljene na spanje Jaz pa malo net, malo pospravim, jesti, pa postla.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 21:04:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx preživela zobozdravnika - ni bilo take sile. sem pa spet za 50€ lažja (ena plomba in čiščenje zobnega kamna), pa kot da to ni dovolj, moram it naslednji teden še 1x po še eno plombo in na peskanje . kak vedno nekaj zraven najde Jaz bi tudi morala it pa si morem prvo nekaj € našparat. Ker bo meni prvo zobni kamen ščistla pol pa speskala in pol se loti vsega ostalega. Katero pa imaš? kaj to privat hodite? Kaj to peskanje kaj pobeli zobe? meni vse na koncesijo naredi, sem si še plombe vse v bele zamenjala, pa vse zastonj
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 21:05:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Glej so pač znanci ki se občasno po sili razmer družimo. jaz pa se moram pohvalit, da sva z sesalcem najboljša prijatelja
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 21:06:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pozabla povedat, L je celo noč prespal v svoji sobi. Ponoči se je zbudil in je moral it lulat, potem pa šel lepo nazaj v posteljo in spal do jutra. Mama pa ponosna. priden
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 21:33:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pozabla povedat, L je celo noč prespal v svoji sobi. Ponoči se je zbudil in je moral it lulat, potem pa šel lepo nazaj v posteljo in spal do jutra. Mama pa ponosna.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 21:35:46
|
|
|
|
matcar
|
Moj pa se že vozi domov. Končno malo pomoči-upam! Ly-kje dobim dovolilnico?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 21:55:10
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Majakla-svetovne stvari so,imam oba fanta oblečena!100x ti hvala! Reees? Super. Vesela, ful.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 21:56:12
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx preživela zobozdravnika - ni bilo take sile. sem pa spet za 50€ lažja (ena plomba in čiščenje zobnega kamna), pa kot da to ni dovolj, moram it naslednji teden še 1x po še eno plombo in na peskanje . kak vedno nekaj zraven najde Jaz bi tudi morala it pa si morem prvo nekaj € našparat. Ker bo meni prvo zobni kamen ščistla pol pa speskala in pol se loti vsega ostalega. Katero pa imaš? Podnapise prosim.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako vzgajati otroka z močno voljo?Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?