|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,24.del!
19.9.2012 8:58:14   
oktober11
dan

najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem bolančkom, hitro se pozdravite user posted image

mene tudi neko pospravljanje čaka, dobimo obisk popoldan. samo kaj ko mali noče da bi pospravljala (beri: sitnari poleg mene). zaj pa tu pri meni sedi pa neke po računalniku udarja. še ura pa pol pa gre spat user posted image

drugače pa fant vedno bolj obvlada samostojno stanje na nogah, edino obstoji kot vkopan, koraka pa ne naredi nobenega. včeraj se je celo lepo v počep spustil ter se brez pomoči nazaj gor dvignil ter še malo stal. tak da če bo vse po sreči bomo verjetno letos že shodili user posted image

se pa že počasi ubadam z mislijo kak pa kaj za njegov rd, kje tortico, kaj za jesti ponuditi, koga povabiti,... jezi me ker nimam dovolj placa da bi lahko 2 družini povabila, smo mi vedno k njim na vse vabljeni pa še kar precej se družimo user posted image ne bi pa 2 dni praznovala user posted image kaj te vem, očitno bomo samo striktno domači. za tortico pa je moj rekel da bi v leclercu vzela, pa nekak nisem prepričana v to. kaki predlog?

(odgovor članu oktober11)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
19.9.2012 9:11:15   
ly117
Jutro! user posted image

Luka v vrtcu spet tak jokal. Mi je kar hudo.
Mojega pa dostavila k zdravnici.
Zdaj pa samevam doma in pijem kavo, pol me pa čaka sesalec in njegovi najboljši prijatelji. Se že nekaj časa nismo družli in me pogrešajo.user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

Neposredna povezava do sporočila: 2852
19.9.2012 9:12:10   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Jutro!

Midva pa jutri na kontrolo, mali vsaj ne kašlja več kot slon, jaz pa namesto da bi bla vsaj malo boljše, sem samo še slabše user posted image Katastrofa no. Pospravit bi morala, pa kosilo nardit, najraje pa bi šla ležat oziroma spat, ker komaj stojim na nogah. Pa se bojim da nimam te opcije. Ah ja no, bom že preživela nekak...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
19.9.2012 9:16:08   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

pol me pa čaka sesalec in njegovi najboljši prijatelji. Se že nekaj časa nismo družli in me pogrešajo.user posted image

user posted image
jaz ne vem no, kako lahko zapostavljaš svoje prijatelje?!?
user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
19.9.2012 9:18:16   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Jutro!

Midva pa jutri na kontrolo, mali vsaj ne kašlja več kot slon, jaz pa namesto da bi bla vsaj malo boljše, sem samo še slabše user posted image Katastrofa no. Pospravit bi morala, pa kosilo nardit, najraje pa bi šla ležat oziroma spat, ker komaj stojim na nogah. Pa se bojim da nimam te opcije. Ah ja no, bom že preživela nekak...

biti mama je najtežja služba včasih, a ni tako? še v miru bolana nimaš cajta bit... poznam to... vem, da ti nič ne koristi zdaj, pa vseeno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
19.9.2012 9:22:13   
bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

se pa že počasi ubadam z mislijo kak pa kaj za njegov rd, kje tortico, kaj za jesti ponuditi, koga povabiti,... jezi me ker nimam dovolj placa da bi lahko 2 družini povabila, smo mi vedno k njim na vse vabljeni pa še kar precej se družimo user posted image ne bi pa 2 dni praznovala user posted image kaj te vem, očitno bomo samo striktno domači. za tortico pa je moj rekel da bi v leclercu vzela, pa nekak nisem prepričana v to. kaki predlog?

če bo še lepo vreme, lahko narediš kostanjev piknik zunaj, tam imate verjetno dovolj prostora. drugače pa opcije kot so Bumbar park, SO, bowling center Strike, itd.
torte iz Leclerca še sicer nisem probala, ampak pravijo, da je dobra. najboljše in najdražje pa imaš v Pohorski kavarni. Neka srednja opcija je Ilich na Slovenski - dobro in tudi cenovno ugodno.

Neposredna povezava do sporočila: 2856
19.9.2012 9:24:28   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

pol me pa čaka sesalec in njegovi najboljši prijatelji. Se že nekaj časa nismo družli in me pogrešajo.user posted image

user posted image
user posted image

Pa saj veš kako je to. Prvo so bile priprave na dopust, potem dopust, po dopustu pa raznorazne obveznosti in pač ni bilo prej časa. Kaj češ. user posted image
Pa še nekaj, nikoli nisem rekla da je sesalec moj prijatelj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
19.9.2012 9:28:29   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

če bo še lepo vreme, lahko narediš kostanjev piknik zunaj, tam imate verjetno dovolj prostora. drugače pa opcije kot so Bumbar park, SO, bowling center Strike, itd.
torte iz Leclerca še sicer nisem probala, ampak pravijo, da je dobra. najboljše in najdražje pa imaš v Pohorski kavarni. Neka srednja opcija je Ilich na Slovenski - dobro in tudi cenovno ugodno.

In Hiša dobrot. Mislim da so cene enake. In tudi dobre.
Smo pa mi imeli za L-ov prvi rojstni dan iz Leclerca, pa ni bila slaba.

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
19.9.2012 9:44:25   
ly117
Pozabla povedat, L je celo noč prespal v svoji sobi. user posted image user posted image user posted image Ponoči se je zbudil in je moral it lulat, potem pa šel lepo nazaj v posteljo in spal do jutra. Mama pa ponosna.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
19.9.2012 9:51:32   
bambixxx

user posted image
user posted image

Pa saj veš kako je to. Prvo so bile priprave na dopust, potem dopust, po dopustu pa raznorazne obveznosti in pač ni bilo prej časa. Kaj češ. user posted image
Pa še nekaj, nikoli nisem rekla da je sesalec moj prijatelj. user posted image user posted image user posted image

oprosti, sem pač predvidevala, če se družiš z njimi in te pogrešajo, so najbrž tvoji prijatelji, ali pač? user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
19.9.2012 9:52:10   
bambixxx

Pozabla povedat, L je celo noč prespal v svoji sobi. user posted image user posted image user posted image Ponoči se je zbudil in je moral it lulat, potem pa šel lepo nazaj v posteljo in spal do jutra. Mama pa ponosna.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
19.9.2012 10:40:13   
majakla
Jutro

Nik pa danes ni več jokal, saj itak ni imel časa,
je moral nove teniske vsem pokazat. user posted image

Karmen: pospravljanje pusti, kosilo pa naroči, pa je.
In se malo vleži. Pa pikapooookeeeeee...!

Oktober: ja, traja po dopustu not prit. user posted image

Bravo L, veliki fant. user posted image

Pospravljanje: jaz pa imam od teh raznoraznih "prijateljev"
sesalec še najraje. Najhujše pa me zdaj čaka - perilo pobrat,
zložit in pospravit, juhu - bruhu. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
19.9.2012 11:18:24   
ly117

user posted image
user posted image

oprosti, sem pač predvidevala, če se družiš z njimi in te pogrešajo, so najbrž tvoji prijatelji, ali pač? user posted image

Glej so pač znanci ki se občasno po sili razmer družimo. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
19.9.2012 13:47:34   
bambixxx
preživela zobozdravnika - ni bilo take sile. sem pa spet za 50€ lažja user posted image (ena plomba in čiščenje zobnega kamna), pa kot da to ni dovolj, moram it naslednji teden še 1x po še eno plombo in na peskanje user posted image . kak vedno nekaj zraven najde user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
19.9.2012 18:18:46   
ly117

preživela zobozdravnika - ni bilo take sile. sem pa spet za 50€ lažja user posted image (ena plomba in čiščenje zobnega kamna), pa kot da to ni dovolj, moram it naslednji teden še 1x po še eno plombo in na peskanje user posted image . kak vedno nekaj zraven najde user posted image

Jaz bi tudi morala it pa si morem prvo nekaj € našparat. user posted image Ker bo meni prvo zobni kamen ščistla pol pa speskala in pol se loti vsega ostalega.
Katero pa imaš?

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
19.9.2012 20:41:14   
matcar
Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
19.9.2012 20:42:35   
matcar
Majakla-svetovne stvari so,imam oba fanta oblečena!100x ti hvala!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
19.9.2012 21:01:59   
arabela*
Čeruser posted image

dan spet minil kot bi mignil...

Moj bil doma danes in sva cel dan pohajkovala naokoli. Dopoldne sva malo oblačila kupovala za jesen in zimo, pa k frizerju sva šla, popoldne pa k tašči na kofe, pa k drugi babici po maličkeuser posted image

Zdaj pa sta tak že umite in pripravljene na spanjeuser posted image

Jaz pa malo net, malo pospravim, jesti, pa postla.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2868
19.9.2012 21:04:33   
arabela*

Jaz bi tudi morala it pa si morem prvo nekaj € našparat. user posted image Ker bo meni prvo zobni kamen ščistla pol pa speskala in pol se loti vsega ostalega.
Katero pa imaš?

kaj to privat hodite? Kaj to peskanje kaj pobeli zobe?

meni vse na koncesijo naredi, sem si še plombe vse v bele zamenjala, pa vse zastonjuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
19.9.2012 21:05:38   
arabela*

Glej so pač znanci ki se občasno po sili razmer družimo. user posted image

user posted image user posted image

jaz pa se moram pohvalit, da sva z sesalcem najboljša prijateljauser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
19.9.2012 21:06:35   
arabela*

pridenuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
19.9.2012 21:33:39   
matcar

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
19.9.2012 21:35:46   
matcar
Moj pa se že vozi domov.user posted image user posted image user posted image Končno malo pomoči-upam!user posted image

Ly-kje dobim dovolilnico?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
19.9.2012 21:55:10   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Majakla-svetovne stvari so,imam oba fanta oblečena!100x ti hvala!user posted image user posted image user posted image

Reees? Super. Vesela, ful. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
19.9.2012 21:56:12   
majakla

Katero pa imaš?

Podnapise prosim. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?