Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
kaj bo sam tv gledal po deseti zvečer... midva sva zmer že ob desetih pod kovtrom
treba domačo nalogo narest, pol pa hit u pančevo, k je zjutri služba
, za razliko od prejšnjega meseca (ko sem imela vse namišljene znake nosečnosti) - prav nobenih znakov, da bi karkoli lahko bilo drugače... nobene vgnezditvene, nič... tako da, niti nimam slabe vesti, ko srkam po dve, včasih še eno popoldansko brezkofeinsko kavico na dan....

no, razen v tistih dnevih, pol pa sva skupi prej pod kovtrom, nad kovtrom, zraven kovtra, ob kovtru,...
superca za O, pa da sploh veš da jo imaš. upam, da vama je uspelo
držim pesti
in pa samo za info. preden sem zanosila, sem imela VEDNO. ampak res VEDNO vse znake nosečnosti. Od slabosti, do kovinskega okusa, napihnjenosti, bolečih (.)(.), uglavnem res vse. pa vedno je prišla
. tisti mesec, ko pa sem
, teh znakov ni blo. vse kar je spremljalo to, da sem nalulala +, je bila rahla predmenstrualna bolečina v sp. delu trebuha in pa izostanek
se motim?
močno bolela prsa, bradavice, bile so napihnjene, napihnjen trebuh, znakci kot vedno, ki napovedujejo
... no, to mi je bilo ful zanimivo.
in sem že čist obupana a je možno da kar naenkrat ni ovulacij? pa še to, a semenska tekočina lahko spremeni izcedke?naprimer da zato ni bilo belega toka pa je bila ovulacija recimo čez vikend? res me skrbi, pridna sva bila na polno pol pa ni ovulacije.
živ in zdrav.