Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.9.2012 7:52:47
|
|
|
|
ly117
|
Bambi nisma rekle kje. Predvidevam da Astorija.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.9.2012 8:38:33
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi nisma rekle kje. Predvidevam da Astorija. sem napisala en post nazaj, Astoria ja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.9.2012 8:57:06
|
|
|
|
majakla
|
Uživajte še za mene, ker me ne bo. Me doma rabijo, naj jim bo. Imam pa popoldan (po vrtcu) čas, če ... ah, saj veste, javite.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.9.2012 9:02:10
|
|
|
|
Arwenko
|
Jaz ob 10h ravno ne bom mogla, ker čakam, da dobim avto, pa še neke stvari...ampak če boste tam malo po 11h še tam, pa se vama pridružim...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.9.2012 9:24:14
|
|
|
|
karmen7
|
Dober dan! Da se malo pofočkam...mali je spet zbolel oziroma ima danes že tretji dan vročino Je in pije normalno, nič ne kaže na prehlad, vsaj iz nosa ne teče, kašlja tudi ne. Nič mi ni jasno tole zdaj...po treh dneh vrtca je pohopsal vročino Drugače pa vse po starem, nič novega...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.9.2012 9:29:39
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dober dan! Da se malo pofočkam...mali je spet zbolel oziroma ima danes že tretji dan vročino Je in pije normalno, nič ne kaže na prehlad, vsaj iz nosa ne teče, kašlja tudi ne. Nič mi ni jasno tole zdaj...po treh dneh vrtca je pohopsal vročino Drugače pa vse po starem, nič novega... Ah, ta vrtec. Pikapooookeeeeeee! In kako si ti kaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.9.2012 10:25:35
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Dober dan! Da se malo pofočkam...mali je spet zbolel oziroma ima danes že tretji dan vročino Je in pije normalno, nič ne kaže na prehlad, vsaj iz nosa ne teče, kašlja tudi ne. Nič mi ni jasno tole zdaj...po treh dneh vrtca je pohopsal vročino Drugače pa vse po starem, nič novega... Ah, ta vrtec. Pikapooookeeeeeee! In kako si ti kaj? Jaz po starem...še vedno imam posledice prehlada , beri: slišim bolj slabo, ker imam ušesa zadelana...ampak bom že
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.9.2012 11:41:33
|
|
|
|
karmen7
|
Aaaaaaaaaaa znorela bommmmm!!!!!!!!!!! Sta šla k zdravniku in je pokasiral antibiotike za vneta ušesa!!!! Spet, v roku dveh tednov!!!!! Meni pa valda bolniška drugi teden!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.9.2012 12:27:16
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Aaaaaaaaaaa znorela bommmmm!!!!!!!!!!! Sta šla k zdravniku in je pokasiral antibiotike za vneta ušesa!!!! Spet, v roku dveh tednov!!!!! Meni pa valda bolniška drugi teden!!!!!! pri nas je enako. še bronhitis ni prav mimo (danes še mu dam zadnje inhalacije), pa mi že nekaj hoče vročino imet (37,5). za popi.... . ampak jaz sem hb doma, ti pa imaš problem v službi, ne? kak pa je zdaj z epilepsijo? že veste kaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.9.2012 12:51:45
|
|
|
|
Arwenko
|
Spet sem kavo zamudila, zdaj se bom pa razjokala že počasi...sem mislila da mi bo danes uspelo in evo, sem zdaj fertig
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.9.2012 13:08:12
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Spet sem kavo zamudila, zdaj se bom pa razjokala že počasi...sem mislila da mi bo danes uspelo in evo, sem zdaj fertig
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.9.2012 13:22:47
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Na brzino se javim,net šteka 100/h.Spala nisem praktično nič,sem zgleda fasala vnetje ledvic in mehurja,pa pojma nimam kak,ker sem skozi oblečena in obuta pošteno.Me pa mantra to že ene 2 meseca,samo tak hudo ni blo,kot je zaj.Vstala že ob 4.35,ker ni več šlo ležat.Z Maksom bla na KO.Malo je vid napredoval,odkra hodima na vaje,mu pa hoče spet mrežnica odstopat,pa HB da še ima silikon noter.Me zanima,kak bo v LJ na KO.Zaj pa pičima k frizerju,ker ima lase že ful dolge spet in mu rinejo v oči.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.9.2012 13:24:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Aaaaaaaaaaa znorela bommmmm!!!!!!!!!!! Sta šla k zdravniku in je pokasiral antibiotike za vneta ušesa!!!! Spet, v roku dveh tednov!!!!! Meni pa valda bolniška drugi teden!!!!!! Ojej,bogi.Najboljše,da ga daš cepit proti temu,sem že za kr nekaj ljudi slišala,ko so otroci te težave imeli.Pa roj
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.9.2012 14:11:07
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Aaaaaaaaaaa znorela bommmmm!!!!!!!!!!! Sta šla k zdravniku in je pokasiral antibiotike za vneta ušesa!!!! Spet, v roku dveh tednov!!!!! Meni pa valda bolniška drugi teden!!!!!! pri nas je enako. še bronhitis ni prav mimo (danes še mu dam zadnje inhalacije), pa mi že nekaj hoče vročino imet (37,5). za popi.... . ampak jaz sem hb doma, ti pa imaš problem v službi, ne? kak pa je zdaj z epilepsijo? že veste kaj? Za epilepsijo ga grem v ponedeljek naročit, sta danes dobila napotnico. Za drugi teden pa sploh ne vem kaj bom oziroma kako bom. Sem povedala prej v službi za bolniško, pa sem že dobila komentarje in obračanje oči. Me je kar strah za službo odkrito povedano. Samo kaj naj??? Babic nimamo, v vrtec pa ga tud ne morem dati z vnetimi ušesi in vročino
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.9.2012 20:29:22
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.9.2012 20:35:36
|
|
|
|
ly117
|
Karmen lepo da si se prišla malo pofočkat. Sem te že malo pogrešala tu gor. Pa da se Jure čim prej pozdravi. Je pa žal tak, da so prvo leto dosti bolani.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.9.2012 20:36:48
|
|
|
|
ly117
|
Matcar pa zate.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.9.2012 22:02:58
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Matcar pa zate. Podpis .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.9.2012 22:05:40
|
|
|
|
majakla
|
ČEEEEEEEEEEER Stroj čakam, spet, pol še šalčke umijem, spet, pol pa na kavč in amen. Aja, Ly, to smo nabavili, mizico in omarico oz. bolj poličke za knjigice.
< Sporočilo je popravil majakla -- 28.9.2012 22:09:38 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.9.2012 7:10:50
|
|
|
|
majakla
|
Jutro moja2 parkirala v dnevno in hop nazaj pod odejo mmm...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.9.2012 8:02:32
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mi tudi že od 7h gor. To ni zame.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.9.2012 10:03:44
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutro moja2 parkirala v dnevno in hop nazaj pod odejo mmm... jaz tudi... sem rekla, danes se pa ne vstanem ob 7h, pa če se svet podre!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.9.2012 21:43:48
|
|
|
|
majakla
|
Čer kje ste?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.9.2012 7:36:12
|
|
|
|
bambixxx
|
to ni normalno! danes se je mali ob 6.30h zbudil .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.9.2012 7:50:11
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx to ni normalno! danes se je mali ob 6.30h zbudil . Potem sma midva rekorderja...včeraj ob 5.30, danes pol ure kasneje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?