Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Moja 4. nosečnost, dva spontana splava, en otroček. Zaradi dojenja je bilo kar težko zanositi, ampak zdaj je ratalo. Bravo mi. Komaj čakam prve znakce in slabost. Rahlo, rahlo mi je že slabo. Se pišemo in lep dan vsem

.
Utrujena sem ful (pa ne od te nosečnosti, ampak od prejšnjih dveh + doktorata + selitve + dela itd.) in to je eden hujših problemov. Smo namreč sami štirje, nobenih dedkov blizu (živimo v tujini), oba v svobodnem poklicu, tako da ni bolnišk, porodnišk itd. Jaz že nekaj časa sedim za računalom in se trudim pridno delat.
..
.
. Moj rok bo 8. junij, kje so vse tiste, ki imajo pred 8. junijem rok? Saj se test lahko dela že par dni pred izostanko menze, kar pa je mogoče metanje denarja stran. Ampak meni se zdi strašno pomembno, da čimprej vem, da sem noseča. Ker potem na primer isti dan prekinem s kavico, sladkarijami, tekom... Sem že kar v letih, pa dva spontana splava, zato sem raje previdna. No, lep dan vsem
bo treba počakat na izostanek M. Pri prvi nosečnosti mi je pa pokazalo že par dni pred M. Itak ga bom jutri spet šla delat.
. Kot sem že rekla, komaj čakala! Bo pa okoli mojega in sinčkovega rd.
. Druga nosečnost, drugi otroček...
ampak je po enem dnevu več ni bilo in sem naredila test, ki je pokazal
!