|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mleko in nadomestni obroki
8.9.2005 19:58:04   
m@j@
Pozdravljene

Rada bi vašo pomoč, ker sem tukaj pa res malo bosa. Namreč: imamo punčko staro 4 mesece in en teden. Uporabljamo mleko Beba 2 in zadnje čase imamo 3-4 obroke dnevno, ker jemo na 6 ur (popije 210 ml max). Ali je to normalno?
Potem me pa zanima še priprava mlečnih kašic npr. od kolinske z banano. Kako se to pripravlja- z vodo ali mlekom? Kako in kdaj začeti?
Vsakršne informacije mi bodo v pomoč!
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mleko in nadomestni obroki
8.9.2005 20:22:46   
Marogica
Mi smo uporabili pri 4 mesecih frutolino, ki se meša z vodo-navodilo je napisano na škatli. Njabrž je tudi z podobnimi produkti enako.
Mislim, pa da tvoja punćka preveč je. Naš 9 mesečnik poje 250 ml mlečne kašice. Ne vem. Mogoče bi bilo bolje jo hraniti na 4 ure.
Jaz naredim tako, da ko poje svoj obrok, imam pripravljen še čaj v steklenički. Kadar mu ni dovolj, mu pač dam čaj. V bistvu spije še par požirkov čaja, pa ima dosti. Dostikrat so dojenčki paš žejni, predvsem po adaptiranem mleku. Ker pač teće mleko, ga pije-delno tudi zaradi žeje.

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mleko in nadomestni obroki
8.9.2005 21:20:58   
anitaa
Živjo!Naša pikica tudi pije beba 2,stara je 4 mesce in pol.Na približno 4 ure 100 do 120 ml.Sem pa,ko je dopolnila 4 m.začela z riževo kašico(milupa)ki se dela z mlekom zvečer.Po 14 dneh sem poskusila z bananino kašico po zajtrku z žličko pa ji ni bila všeč.Danes pa sem ji stisnila 1 korenček in ji ga ponudila z žličko pa je šlo več ven kot not,ostalo sem dala v flaško(2 žlici)in je popila.Jutri kuhano korenje zmiksano in razredčeno,pojutrišnjem pa jabolčni sokec itn. Lp.

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mleko in nadomestni obroki
9.9.2005 10:47:55   
tris
Naš ima tudi 4 mesece in pol in sem najprej začela s piškotki plasmon v flaško za kosilo in zvečer sedaj pa do kosila samo mlekce za kosilo pa frutek: jabolko ali banano, ali pa jabolke z gozdnimi sadeži različne okuse no in pole še mlekce če je še lačen, zvečer pa mlečno kašico od hipp-a na flaško zmešano s prekuhano vodo kot piše na škatli.Včasih pa ni časa prvo je mleko in pole kašica, je trmast in hoče vse na silo pri našem uvajanju na gosto hrano je potrebno dosti potrpljenja, upam da bo vaša punčka lepo pridno papcala!
Srečno

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?