|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oktobrčki 2011
11.11.2012 20:31:12   
Najin_pikec
Evo punce, nadaljujemo tukaj - med tavelikimi user posted image .

Pikomiko, čestitke za korakanje user posted image . Ti pa verjamem, da je zdaj v vozičku čist dolgčas, on bi tudi zunaj treniral novo veščino. Jaz kar komaj čakam, da začne korakat, ker zdaj ga zunaj ne morem dat na tla, on bi pa šibal naokrog. Če sem v kakšnem lokalu ga pa kar pustim, da se malo pokobaca user posted image .

Tudi jaz sem že dala tamalega v vrtec z vnetimi učki, ampak res nisem vedla, da je to nalezljivo. Ko so me klicali da ga pridem iskat mi je blo čist grozno user posted image . Sploh ne vem kaj naj, res mi ni do tega da ga ves čas z AB filam user posted image . V službi imamo pa hudo gužvo in sem se kar tko zmenila, da če morava bit doma, gre mož zjutraj  službo, popoldan ko pride domov pa on prevzame malčka, mami pa delat do 22h zvečer (z dragim delava v istem podjetju).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Oktobrčki 2011
26.11.2012 12:24:55   
2sneg13
oooo, smo že tukaj.user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša tamala je pa tudi že shodila.user posted image user posted image user posted image uf, kašna zabava je zdaj pri nas doma.user posted image Dobila je tudi vse zobke, tako da imamo en časa mir. Upam.user posted image

Drugače pa dnevi letijo kot strela.user posted image

(odgovor članu Najin_pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Oktobrčki 2011
27.11.2012 4:31:39   
Janja506
Zdravo!

Upam, da ste vredu, zdravi.
Mi imamo že teden dni drisko. Sedaj zadnja dva dni spravim že do tega, da čez dan kaka nekje 4krat od tega 3krat bolj kašasto (so ostanki hrane noter, pa ni čist tekoče) zvečer/ponoči pa katastrofa. Samo tekoče. Pije dovolj, dodajam mu tudi rehidracijsko raztopino od Novalaca pa par požirkov ORSa od Hippa naredi. KAj mislite, da bi večerno mleko (mi še spijemo 1 do 2 flaški ponoči) menjala? Čez dan ga hranim malo bolj pusto (pusto meso, kuhan riž, korenček, krompir, prežganka, prepečenec, bobipalčke, slani krekerji)
Sedaj imamo že celo rit rdečo, spiramo s hrastovim lubjem.

Sicer mu pa dajem WAYA LGG kapljice (zjutraj), rehidracijsko raztopino, linex (popoldan).
Drugače pa je živahen, nima vročine, je čisto ok.

Kja naj še naredim?

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Oktobrčki 2011
28.11.2012 23:00:39   
Najin_pikec
Oooooo, končno se nekdo javi - sem bila že kar osamljena user posted image .

Snegec, čestitke za prve korake user posted image , mi jih še kar čakamo.

Janja506, pri nas je pomagal čaj iz suhih borovnic. Probaj, če še nisi user posted image .

Mi smo pa spet bolni... Najprej smo mel probleme z učki, kar se je nekak umiril. Potem so začele štirice prebijat, pri prvi smo bili driskavi, pri drugi smo imeli 3 dni vročino, v glavnem v ponedeljek običajno ne gremo v vrtec user posted image . No ta ponedeljek sem bila pa čist zadovoljna, ker sem ga zjutraj lahko dala v vrtec, nakar me okrog 9.30 kličejo, da ima vročino user posted image . Včeri je vročina padla na 37,6, danes pa gor na 39,5, zato sem ga k zdravniku peljala in sva pristala na antibiotikih user posted image . Komi čakam, da bo konc s temi zobki, da bo končno mir... Zamašen nosek imamo pa itak že od začetka oktobra.

Upam, da ste vi kaj na boljšem z zdravjem user posted image .

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Oktobrčki 2011
29.11.2012 5:56:48   
Janja506
Tudi jaz sklepam, da imamo zaradi zobokov sedaj že 10 dni drisko. Pijemo čaj iz suhih borovnic, linex, hrana, ki zapira ...
Skratka delamo vse kar bi naj ustavilo ritko ampak se ta ne da.

Imamo pa sedaj BLAZNO vneto ritko. Sploh ne vem s čim še mazat, da bi bilo bolje. Je tak hudo, da joče že ko grem proti kopalnici, prime se me dobesedno kot klop. Pa sma bla pri zdravnici, pa mu ni nič namazala gor 8sicer dan pred tem ko je postalo tako nevzdržno). Sedaj uporabljam različne kremice (lamprethovo, praška, razne kreme iz lekarne z borovo kislino, bepanthen mazilo, ...). Kupila sem tudi racmanke, da jih bomo ta čas uporabljali.

Pobiksala sem ga pa jaz, ker ko je tak fejst driskal nisem menjala plenic (nam nikakor ne paše pamperska, to smo takoj rdeči), imela sem namreč še neko staro zalogo pampersk, pa sem jih pač uporabljala.

Najin pikec: to je pač vrtec, nas vse to še enkrat čaka.

Zadnjič ko sem se peljala k frizerju, sem čakala pri železniškem prehodu in vidim 3 skupine otrok iz vrtca. Bilo je maksimalno 8 stopinj zunaj, noben otrok ni imel na glavici kapice, tudi bundice so bile bolj na pol zaprte. Pa si mislim, kaj samo jaz našega tak oblačim gor?. Pa pridem k frizerki in čakam, da bom na vrsti pa gledam skozi okno (ima lep pogled na mesto) in vidim dosti otrok (starši jih imajo v vozičku ali pa so ob rokici hodili z njimi), popolnoma vsi, brez izjeme so imeli na glavici kapico pa bundico zaprto do vrha. Tako da verjamem, da otroci marsikaj prinesejo iz vrtca tudi zaradi takšnih situacij (pustimo dejstvo, da je to skupina slinavčkov).

Ne vem kak ste ve ampak jaz odkar sem mama imam deformacijo. Takoj opazim, če je kje kaka nosečka, takoj opazim otroke in marsikdaj malo preverim kako "debelo" oblačijo otroke, da slučajno ne pretiravam. :)

(odgovor članu Najin_pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Oktobrčki 2011
29.11.2012 14:33:13   
pikomiko
No mi smo tudi na antibiotikih. Imamo laringitis in ker se je vse zagnojilo smo dobili sirup. Potem je dobil še glivice po jajčkih in ritki, ker sem mu prepozno začela dajat probiotik,...in se kar vleče. Janja506 kaj pa če ima glivice, težko jih je ločit od opečene ritke, ampak če tko dolgo traja bi jaz posumla na to. Mi opečeno ritko hitro pozdravimo,ker pa se ni smo šli k P in je dala kremco daktarin.

Sedaj je boljše, mali je pa naspidiran vse do vročine 38,5. Ko da mu ni nič potem pa čist fertik. Ima pa par dni strah hodit, kar oporo išče.

Janja506 Veš tudi starši so tukaj veliko krivi. Velikokrat nimajo kap, šalov, rokavic, žabic,...v vrtcu in kaj naj jim oblečejo, če nimajo s seboj. Edino to me čudi da res cela skupina oz. tri skupine niti eden ni imel kape user posted image . Drugače pa se men pri 8 stopinjah še ne zdi tko grozno če ni zadekan do vrha glave, razen če piha.

Imamo 4 zobke in še dva rineta zgoraj, zato verjetno tudi ves ta žačaran krog.

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Oktobrčki 2011
29.11.2012 21:11:58   
Najin_pikec
Mah glede oblačenja se pa meni zdi, da marsikateri starši pretiravajo. Pri nas jih je zelo veliko, ki tamale vozijo v vozičkih v zimskih vrečah user posted image  (ne novorojenčke, večje dojenčke in malčke). Ja porkaš, kako jih bodo pa napravli, ko bo zunaj -5 stopinj????
Mi imamo bombažno kapico, po potrebi čez potegnem še kapuco od jaknice. Jaz se kar ravnam po sebi in men je zdele še pretoplo za volneno kapo in šal.

Danes smo imeli v vrtcu sestanek na temo bolanih otrok v vrtcu in je peditatrinja, ki je predavala med drugim povedala, da pretirano oblačenje res ni fajn.

Janja, mogoče bi pa res lahko bile glivice. Naš je imel sor in so se mu glivice prenesle na ritko. Bil je čist rdeč okrog jajčkov in po ritki in smo dobili Canesten. Je bilo hitro dobro, tko da mogoče ga pelji k P preverit. Na lastno pest pa ne bi s protiglivičnim mazilom mazala. So pa res revčki s temi vnetimi ritkami user posted image .

Še eno vprašanje: kako vi rihtate smrkave noske? A zalivate, al uporabljate manjšo količino FR in pozaugate? Ker eni pravijo eno, drugi drugo, ampak če se ne motim ORL specialisti odsvetujejo spiranje. Mi smo neki časa spiral, da je iz druge nosnice vodica ven pritekla, zdaj pa razmočimo in pustimo, da sam smrklček ven steče, zjutraj in zvečer pa še spumpamo.

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Oktobrčki 2011
30.11.2012 9:14:11   
pikomiko
IZVIRNO SPOROČILO: Najin_pikec

Mah glede oblačenja se pa meni zdi, da marsikateri starši pretiravajo. Pri nas jih je zelo veliko, ki tamale vozijo v vozičkih v zimskih vrečah user posted image  (ne novorojenčke, večje dojenčke in malčke). Ja porkaš, kako jih bodo pa napravli, ko bo zunaj -5 stopinj????
Mi imamo bombažno kapico, po potrebi čez potegnem še kapuco od jaknice. Jaz se kar ravnam po sebi in men je zdele še pretoplo za volneno kapo in šal.


Podpišem se pod tole. Pretiravajo ali v eno ali v drugo skrajnost. Pri nas je ena 6m starega fantka septembra mela v zimski vreči, naš pa skor v kratkih rokavih. Je rekla da sprobava. Halooo sprobavi, ko bo mraz.

PUCANJE NOSKA največkrat mu v nosek brizgnem fiziološko potem pa čez čas ven potegnem. Občasno mu pa sperem z eno flaško. Ravno zjutraj sem mu in iz druge nosnice mu je ven splaknilo ogromno zelenega smrklja. Ravnaj se po svoji presoji. Po moje vse po malem pa nima kaj škodit. Pediatri se pa itak ne znajo zment.

Snegec bo. Se ga kaj veselite. Tisti ki ste v službah verjetno ne. Jaz pa, ker še uživam dopust v decembru. Komaj čakam kaj bo mali počel v snegu. Joj punce taki cukri so tile naši sončki.

< Sporočilo je popravil pikomiko -- 30.11.2012 9:15:18 >

(odgovor članu Najin_pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Oktobrčki 2011
30.11.2012 22:19:14   
2sneg13

IZVIRNO SPOROČILO: Janja506

Zdravo!

Upam, da ste vredu, zdravi.
Mi imamo že teden dni drisko. Sedaj zadnja dva dni spravim že do tega, da čez dan kaka nekje 4krat od tega 3krat bolj kašasto (so ostanki hrane noter, pa ni čist tekoče) zvečer/ponoči pa katastrofa. Samo tekoče. Pije dovolj, dodajam mu tudi rehidracijsko raztopino od Novalaca pa par požirkov ORSa od Hippa naredi. KAj mislite, da bi večerno mleko (mi še spijemo 1 do 2 flaški ponoči) menjala? Čez dan ga hranim malo bolj pusto (pusto meso, kuhan riž, korenček, krompir, prežganka, prepečenec, bobipalčke, slani krekerji)
Sedaj imamo že celo rit rdečo, spiramo s hrastovim lubjem.

Sicer mu pa dajem WAYA LGG kapljice (zjutraj), rehidracijsko raztopino, linex (popoldan).
Drugače pa je živahen, nima vročine, je čisto ok.

Kja naj še naredim?



Napiši mi na ZS ime, priimek, da te dodam na FB, imamo podobno izkušnjo, ki se ni končala dobro!

Drugače smo pa ok, pretiravamo ne z oblačili, to že itak veste.user posted image Nosek pucam samo z baby vacom, če je res tega veliko npr. 4, 5 dni, začnem dajat operilv nosek, da se sluz zaustavi.

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Oktobrčki 2011
4.12.2012 10:50:21   
pikomiko
Kaj je zdej oktobrčki a smo malo zapali. A vas je FB čist zasvojil user posted image ? No mi smo se zlizali iz laringitisa, izkašljujemo še, smrkljčke imamo še ampak se izboljšuje.

A že kaj razmišljate o novoletnih voščilnicah. Jaz sem jih kar na računalniku naredila in jih poslala razvit. Drugo leto bova pa že kaj skupaj ustvarila. Pa koledar sem dala delat. Sem pa dala za vsak mesec fotko iz tistega meseca in na rojeni datum. Komaj čakam da bo narejen.

Drugače pa miklavža ne bomo nič kaj praznovali, ker mali itak ne ve kaj je to.

Snega imamo za vzorec ampak mali ga je kar prijemal in metal po tleh. Čist happy.

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Oktobrčki 2011
6.12.2012 20:02:32   
Janja506
Zdravo!

Evo, mi imamo še zmeraj drisko (zdaj že 16 dan).
Tokrat sem zadnjič šla od pediatra brez preiskav (ga bom menjala), malemu smo, potem ko sem šla drugam delat preiskave, ugotovili v blatu norovirus, danes pa so me klicali še iz epidemiološkega laboratorija, da imamo še Salmonelo in to neko vrsto, ki jo je najverjetneje dobil preko živali.

Mali je to ziher poikasiral kje v kaki štali, ker je tam najraje. Pa saj ni lih problem kaj takega staknit, če pa jim odpornost ita takoj pade, ko jim zobki ven rinejo.

Tak da sedaj smo kul, ko vemo kaj je, smo na dieti (nič mleka, sladkorja, pšenice), ritka se je že izboljšala, vmes se je 2krat že poslabšala. Ampak bomo nekako tudi to pregurali. Konec meseca more ponovno oddat blato.

LP

(odgovor članu Najin_pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Oktobrčki 2011
6.12.2012 21:45:47   
Najin_pikec
Pišuka Janja, tale vaš pediater je pa res user posted image , najbolš da ga zamenjaš! No samo da ste zdaj zvedli kaj je, da se boste končno lahko porihtali. Upam, da bo hitro dobro user posted image .

Pikomiko, novoletne voščilnice bova midva z malim (no bolj jaz) naredila drug teden v vrtcu. V decembru so organizirali kar precej popoldanskih delavnic za otroke in starše in ena izmed njih je izdelava voščilnic. Včeraj smo imeli glasbene urice, potem bo še nekaj predstav in konec meseca obvezen obisk dedka mraza. Pa saj vem, da je Aljoši še majhen, ampak mi je vseeno fajn, da malo drugače preživljamo popoldneve.

Miklavž tud k nam ni nosil, ker res male še briga za to. Ampak bo za novo leto vseeno pod smrekico malo darilce za našega pikca. Ko bojo mal večji, bo pa itak en kup daril v decembru user posted image , me je že prav groza. Sam sej bodo bolj malenkosti.

Kaj pa ve kaj popoldan počnete z vašimi škrati? A že kaj packate po kuhinji, ali pa ustvarjate? Jaz sem glih zadnjič kupila prstne barve, ampak jih še nisva uspela uporabit. Pred novim letom bom pa najbrž kakšne piškotke spekla in mi bo sigurno mali pomagal user posted image . Drugač mamo pa mi popoldneve bolj "prosto po prešernu" - malo skuhamo, pojemo, peljemo kužka na sprehod... pol je pa že čas za spat.

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Oktobrčki 2011
7.12.2012 4:32:12   
karicari
Here we go: [B]http://snipr.com/25sum1a[/B]
Performance improved 300% with the dual-core RK3066 CPU Android 4.1.1 OS allows you to download a lot of applications,fashionable design and high quality make every use conspicuous and smooth!! Now it's going on a crazy promotion,make sure you would never miss this opportunity!!

Free shipping + Only $ 94 = Merry Christmas !!

(odgovor članu Najin_pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Oktobrčki 2011
8.12.2012 20:06:35   
pikomiko
Janja506 sem še jaz malo prestrašena. Naš bi najraje skoz bil med konji in kravami, če ga le kdo pelje mimo kmetije že rotira tja. Čim prej se porihtajte, da bo veselo v hiši.

Najin_Pikec te občudujem da si tako optimistična glede izdelovanja voščilnic skupaj z malim...user posted image . Jaz se niti v mislih ne pripravim, ker bi vse letelo okrog. Sploh pa če bi šla na delavnice ga bi po moje sam lovila user posted image . A so vaši tko pri miru? Naš je naspidiran, vse hoče videt, prijet, okusit,...pa ni ga dnarja da grem živce sprobavat na delavniceuser posted image user posted image user posted image .

Ja popoldan pa se z atijem igramo,veliko smo zunaj po ulci je polno mladih družinic,...pa spat gre še za eno do dve ure,....slano testo mu bom prpravla v prihodnjih dneh,...prehitro je čas za kopanje.

(odgovor članu karicari)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Oktobrčki 2011
8.12.2012 20:25:32   
Najin_pikec
Sem še mojega možeka angažirala, da bo šel z nama, pa ga bo lahko on lovil, ko bom jaz ustvarjala user posted image . Če pa slučajno ne bo hotel it, pol pa tudi nama z malim ne bo ratal. Čeprav zadnjič na glasbeni urici je bil kar zadržan in se me je držal kot klop, proti koncu se je pa razživel. Po mojem mu je bilo čudno, ko je spet vzgojiteljice zagledal in si je mislu, da dvakrat v enem dnevu pa že ne bo v vrtcu user posted image .
Drugač je pa tud našga povsod dosti, velik šiba sem pa tja, ampak se zna tud zaigrat. Je vzgojiteljica v vrtcu rekla da je pravi mali raziskovalec user posted image .

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Oktobrčki 2011
11.12.2012 10:31:23   
pikomiko
Meni ga mora že pri kuhanju kosila kdo imet, ker bi vse kar režem in pripravljam pojedel pa iz pulta mi že stvari dol vleče,...večinoma časa se pod nogami mota, tko da po eni strani pa že res čakam službo, da se bo mali malo odlepil od mene. Saj je luštno ampak da pa ne morem skoraj nič nardit je pa kakšen dan kar mal napsihiran. Ko je ati doma ga lepo zamoti jaz pa postorim kaj po hiši pa še to se moram v sobe zapirat, drugače je takoj za mano.

(odgovor članu Najin_pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Oktobrčki 2011
15.12.2012 11:31:40   
Janja506
Zdravo!

Evo, mi smo prebrodli drisko. Imeli smo virusno (adenovirusi) in bakterijsko drisko hkrati. Katera se je začela ne vem, fasali smo pa obe. Trenutno smo še na diete (nič sladkorja, nič mlaka, nič pšenice). To dieto imamo zato, ker hodim sedaj z njim na biomagnetno resonanco. Ne vem če sem vam že pisala, ampak preden smo zvedli kaj vse nam je sem sumila VANILIJO, da imamo alergijo nanjo. Trenutno smo z biomagnetno resonanco resnično zaznali, da mu ne ustreza naravna aroma vanilije (sintetika je ok). Zakaj sem sumila vanilijo? Najprej smo ponoči pili vanilijevo mleko in ko se je začela driska smo kasneje ukinili kravje mleko z vanilijo in dali sojino mleko z vanilijo (misleč, da mu sedaj pač mleko ne ustreza ko ima drisko). Kak je ponoči spil to sojino mleko z vanilijo, tak je bla driska. Sedaj pijemo riževo mleko s kokosom in je že ok. Čez 2 tedna dam ponovno blato v analizo.

Nas je pa pediatrinja domov poslala, češ saj so samo zobje. :S Groza no. PA ne rečem, če je treba v zdravstvu šparat ok, mi povej, da nimš finančnih sredstev za preiskavo telesnih tekočin in izločkov, pa si jih bom plačala. Otrokovo zdravje mi je pač na prvem mestu.

Zdaj smo ok. Živahni. Ful je faca. :) Razume čisto vse kar mu poveš. Je kr priden fantek. Predale vse pregleda je pa res, da pa ne meče stvari ven, to mu ne pustim. Pa če rečem, da ne sme odpirat predalov jih tudi ne. Tako da če bo tako tudi v bodoče smo zmagali. :)

Oblačimo pa se v velikost 86-92. Tako da smo kar veliki za svojo starost. Aja pa sedaj nena več samo hodimo ampak že kar tečemo, če je treba komu pobegnit. :)

Kaj vaši že vsi spijo celo noč (20-6h recimo)? Pa nič ne jejo vmes (ali pijejo)?

(odgovor članu Najin_pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Oktobrčki 2011
15.12.2012 20:18:25   
pikomiko
Kaj pa salmonela????A ni imel tudi to?. Tudi našega smo imeli na bioresonanci pa so ugotovili gluten, govedina in ječmen. Pa smo odpravili pa ima vseeno še flekce po telesu, tko da ne vem kaj pomaga in kaj ne. Driske pa ni bilo.

Ja koliko je pa že težek in velik da ima tako velike cunjice user posted image ? Mi smo večinoma že kar 86, 92 pa še ne. Teža je nekje 11,5kg, velikost pa nekje 83.

Ja, naš spi celo noč brez hranjenja od 6. meseca dalje, ko sva ukinla nočno dojenje. Spi od 20h - 7h, včasih do 8h ali pa tudi ob 6h že pokuka. Ampak 9 ur je pa sigurno v user posted image . Zakaj mu pa daš mleko z nekim okusom a zaradi boljšega okusa ali kravjega ne mara?

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Oktobrčki 2011
16.12.2012 9:15:14   
Janja506
Zdravo!

Ja, tudi Salmonello smo imeli.
Kravjega mleka trenutno ne sme ravno zaradi teh terapij (biomagnetnih) ter zato, ker ko so driske priporočajo popolno ukinitev mleka.
Začelo pa se je vse skupaj ker je novalacovo mleko 3 z okusom vanilije in potem sem mu iskala nekaj čim bolj podobnega (soja z vanilijo, ...).

Veliki ne vem točno koliko smo, morem kupit ta stenski meter. Težki smo pa sedaj, ko smo malo shujšali 11.800g. Sicer pa sploh ni debel, kjub temu, da je zmeraj v zgornjih mejah s kg.

Bravo za tiste, ki spite celo noč brez da grete v njegovo sobo.

(odgovor članu Najin_pikec)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Oktobrčki 2011
16.12.2012 10:20:48   
živetijelepo
Pozdravljene! Po dolgem času! Vmes se je zgodilo marsikaj. Trenutno sem še doma, sva dobila podaljšano. Hodiva v razvojno in na NFT. Sreča, ker drugače ne bi toliko napredovali. Še malo, pa bomo dopolnili 14 mesecev. Mali ima 9550g in je velik 78,5 cm. Še vedno smo pri konfekciji 74-80. Sam se še ne vsede, tako da imamo dno kinderpeta še vedno brez skrbi na srediniuser posted image .Prijazno do maminega križa. Sicer pa smo dosegli, da se, ko ga posedeš, že drajsa po ritki. Sicer menda najslabš varijanta, po mnenju fizoterapevtke, a zame zlata vredno. Ga ne rabim več za vsako figo dvignit in prestavit. Če pa ga poležeš, si ne more pomagati nič. Se mi tolikokrat zasmili, ker se tako trudi vsest, pa ne more. Vadiva na polno, pa sam da se premikauser posted image user posted image user posted image . Sicer je resnično priden, pa ne zato, ker je mojuser posted image . Čeblja na polno, razume vse, govori par besed, smeji se vsakemu, ki ga pogleda, če pa pridemo kam, kjer je veliko ljudi, pa čisto "ponori". Začne "govorit" na polno, se smejat, tako da ga vsi gledajo, in se začnejo pogovarjat znjim. Hehehe, po komu je to podedoval, nimam najmanjšega pojma; po nama resnično neuser posted image user posted image . Je vse, kar mu daš na mizo, pa če je še tako blek, meni ati, ker ne je rad zelenjaveuser posted image ... Mal imamo probleme s pitjem, tu je bol slab. Sicer pije vodo, nesladkan čaj že zelo dolgo, brez vsakršnega problema. Je pa tud zelo nabrit user posted image . Se morva včasih kar vstran obrnt, da se lahk smejimauser posted image . "Obvalda" pametni telefo (je že marsikoga poklical, medtem ko nisva gledala), prenosnik (ga je že tako dobro "zrihtal", da ga je ati komi nazaj v življenej obudil user posted image ) al jest sam še pa vedno ne zna. Počasi se mu začenja svitat, zakaj je žlicauser posted image user posted image . Igrače mu niti niso preveč všeč, raje ima žlico, pokrivalko, krožnik, žogo, škatle,...Ima pa eno veliko pomanjkljivost. Ne spi veliko. Tako da sem že popolnoma izmozgana. Ga daš spat og 20h, pa se zbudi že ob 21.30h. Pol ma mal koncerta v postlici, mal smejanja, mal igranja z dudo, in tako je ura hitro polnoč, ko spet zaspi za kakšni dve uri, potem se spet zbudi, si prižge lučko, tisto zvezdico, ki igra, čez pol ure zaspi, se vmes še parkrat zbudi za kratek čas, tolk, da najde dudo, in se nato nekje ob sedmih zbudi do konca. Hja, čez dan zaspi za kakšno urco in pol. In to je to. Sem že tolk zaspana, da je groza.
Sicer se pa zadnje čase ful zbuja tudi zaradi tega, ker ne more dihat skozi nos. Ma čisto zadelanega, vn pa nič ne potegnemo. Pa sem to omenila pediatrinji, pa je rekla, da je to verjetno od povečane žrelnice. Pa nisem čisto prepričana. Ker dobro slišiš, kako ima sluz nekje globoko v nosnici, sam vn je ne spravimo. Ja, pa smo poskusili že vse. Sedaj kot zadnjo varianto naročili baby vac, bomo videli, če bo šlo kaj ven. Tako, zaenkrat toliko. Kosilo se samo ne bo skuhalouser posted image . Lepo pozdrav!

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Oktobrčki 2011
1.1.2013 13:19:12   
Najin_pikec
Punce SREČNO 2013! Želim vam obilo lepih trenutkov preživetih z vašimi bližnjimi pa seveda zdravja, sreče, ljubezni in zadovoljsta. In da bi pol manj delale in dobile trikrat večjo plačo user posted image .

Mi smo bili decembra kar nekaj bolni, ampak še dobro da smo se do konca meseca k sebi spravli, da sva malega lahko peljala na dedka mraza. Sej njemu je vseeno, ampak men je blo pa tko luštno user posted image . Spravli smo se tudi na tisto delavnico, ko smo izdelovali čestitke in smo se imeli prav fajn. Moj dragi je navdušeno čestitke delal (sploh nisem vedela, da ima žilico za to user posted image ), midva z Aljošijem sva šla pa malo barvat. Na koncu je bilo več barve seveda na najinih cotah, tako da sva bila barvno usklajena ko smo šli po delavnici še v Spara po nakupih user posted image .
Vmes smo tudi shodili in zdaj je celo veselje pr bajti. Dostikrat proba še zajčka ujet, ampak mu vedno uide user posted image . Pri 13,5 mesecih se je spustil in takoj naredil po par korakov, no zdaj pa že veselo šiba naokrog. Joj je cukrček user posted image .

(odgovor članu živetijelepo)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Otroka ne vrtite za roke!
Starši uživamo ob pogledu na široko nasmejanega otroka, ko ga vrtimo tako, da ga držimo za roke. Ne počnite tega več! Pr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?