Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
danes 15 dni, tako da ... če je bila tista druga O kasneje kot sem napisala, potem itak ni možnosti! Iz glave mi ne gre tisti rjavi izcedek 28. in 29.11.! Sem že celo študijo naredila in prišla do zaključka, da je zelo mala možnost, da sem
. Pušenjak predlaga, da test ponovim čez 1 teden. Torej v četrtek, če se prej ne ulije in če me ne bo prej premamil kakšen DM ali lekarna, da bom šla po test... Prav strah me je ponovit test!

jst tut, tko kot penny ne vidim razloga zakaj nebi moglo bit to to?! poglej Helenčico! nasedli kit je
), ki bo kmalu postala najsrečnejša mamica!
, ampak si z Dabrostonom podaljšujem do 26. dneva... joooj to čakanje
), drugje sem zasledila 3-4 dni, kar se mi zdi malo bolj verjetno.
), so se mi pa že spet zgodaj začeli neki krči, enako kot prejšnji mesec, pa joški me spet pri strani bolijo
, kakor vsem ostalim!!!
in da bo
tudi najprej lulala na FS in je bila res šibka črtica, tako da se jo je komaj videlo, pa sem šibala v lekarno po CB in še kasneje isti dan naredila, pa se je plusek narisal preden sem sploh položila in tudi Helenčica če se prav spomnim je imela na prvem testeku šibko črtico. Mislim, da ti lahko čestitam
na to naše zdravstvo.