Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 3.12.2012 10:52:28
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 3.12.2012 10:54:01
|
|
|
|
matcar
|
Nalaufala že danes,pa še se bom popoldan.Hjo,če bom preživela ta teden,sem dobra,res.Potresa nisem čutla,sem pa slišala da je bil,ja. Glede kave pa jaz niti en dan ta teden ne morem,ker ne bo nič cajta,še dihat ne bom mela cajta,kaj šele kaj druga.Naslednji teden pa može.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 3.12.2012 11:30:48
|
|
|
|
arabela*
|
dan Jaz tud leteča, sva bila že z mojim v mestu cel dopoldne po štacunah, je bil moja "svetovalka" pri izbiri kap, pa k frizerju sva še šla... Zdaj pa tak počasi kosilo p0ogrejem, še imamo od včeraj dunajske zvitke s sirom, široke rezance, solata in goveja juha Popoldne pa smo tak same in bomo malo naokoli, A je bilo sicer zjutraj nekaj slabo, upam, da je že ok sedaj
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 3.12.2012 11:32:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nalaufala že danes,pa še se bom popoldan. Glede kave pa jaz niti en dan ta teden ne morem,ker ne bo nič cajta,še dihat ne bom mela cajta,kaj šele kaj druga.Naslednji teden pa može. ti pa si res leteča....sva ka čast..
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 3.12.2012 11:33:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kava: čet ali petek? V sredo imamo še 2.del sistematskega. kava - te pa četrtek? može v četrtek ob kolkih in kje je kaffe?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 3.12.2012 11:59:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nalaufala že danes,pa še se bom popoldan. Glede kave pa jaz niti en dan ta teden ne morem,ker ne bo nič cajta,še dihat ne bom mela cajta,kaj šele kaj druga.Naslednji teden pa može. ti pa si res leteča....sva ka čast.. Ne gre drugače,če sem sama,pa še Teo je doma danes,jutri grema šive pobrat,da bo šel lahko v vrtec.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 3.12.2012 16:06:34
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kava: čet ali petek? V sredo imamo še 2.del sistematskega. kava - te pa četrtek? može v četrtek ob kolkih in kje je kaffe? ponavadi se dobimo ob 9h zjutraj, kje, pa še nismo dorekle, ker je odvisno od vremena, če bomo šle še na kak sprehod prej.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 3.12.2012 19:54:44
|
|
|
|
majakla
|
Čeeer Ly: kaj ti si za L. za psihologa tudi morala neko izjavo podpisat in vprašalnik rešit??? oz. ti in tvoj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 3.12.2012 20:07:37
|
|
|
|
oktober11
|
dober večer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 3.12.2012 21:03:01
|
|
|
|
bambixxx
|
čer, majakla mislim, da vsak dobi ta vprašalnik za izpolnit. meni je tudi rekla psihologinja zdaj na zadnji kontroli, da bomo pri 3-eh letih na sistematskem pač samo vprašalnik izpolnili in ne rabimo posebej pregleda, ker je T. itak redno pri jih voden, da spremljajo nejgov razvoj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 3.12.2012 22:53:57
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, majakla mislim, da vsak dobi ta vprašalnik za izpolnit. meni je tudi rekla psihologinja zdaj na zadnji kontroli, da bomo pri 3-eh letih na sistematskem pač samo vprašalnik izpolnili in ne rabimo posebej pregleda, ker je T. itak redno pri jih voden, da spremljajo nejgov razvoj. Ja kaj pol to oddamo in ga ne bojo nič pregledali ali kako?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.12.2012 7:29:46
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx čer, majakla mislim, da vsak dobi ta vprašalnik za izpolnit. meni je tudi rekla psihologinja zdaj na zadnji kontroli, da bomo pri 3-eh letih na sistematskem pač samo vprašalnik izpolnili in ne rabimo posebej pregleda, ker je T. itak redno pri jih voden, da spremljajo nejgov razvoj. Ja kaj pol to oddamo in ga ne bojo nič pregledali ali kako? ne, vi boste ravno tak imeli pregled. mi ga ne rabimo, ker itak hodimo 2 x letno tja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.12.2012 7:38:56
|
|
|
|
oktober11
|
jutro kava, zajtrk, potem pa malo čistilna akcija. kaki bv standard
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.12.2012 8:44:25
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.12.2012 8:49:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čeeer Ly: kaj ti si za L. za psihologa tudi morala neko izjavo podpisat in vprašalnik rešit??? oz. ti in tvoj? Tak kot ti je že bambi "rekla", da ta vprašalnik dobijo vsi. Pa mimo grede je isti kot za 5. letnike tak da se ne boš čudla za določena vprašanja. Meni ga je dala sestra in tudi njej sem ga oddala. Pol pa ga je psihologinja pred mano "predelala". Sem pa bila sama z L tak da moj ni nič podpisoval.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.12.2012 13:17:32
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Nič posebnega, malo sem papire skup rihtala, pa položnice... grem potem na pošto... pooldne pa tak še izvenšolske dejavnosti...pa bo spet večer trenutno ob kavici in napolitankah, pa net seveda
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.12.2012 14:30:42
|
|
|
|
karmen7
|
Zdravo, Danes sva šla v posvetovalnico, natehtali 11,5 kg in namerili tak na oko cca 83 cm. Namesto da bi bil še cepljen pa je mama dobila bolniško do ponedeljka. Vneta ušesa in bronhitis!!! Drugače pa luda kuča pri nas...iščem namreč varianto za kratkoročni kredit, pa je malo težko ker sem na štiri urnem delavniku in komplicirajo ker je premali znesek, limita pa banka ne da. Mislim kar nekaj, din din pa rabim nujno. Sploh ne vem kje ga naj najdem, madona da nimam neke žlahte da bi si lahko sposodila. Aja pa službo iščem intenzivno - jupi...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.12.2012 15:43:02
|
|
|
|
bambixxx
|
karmen lepe mere in za J. za kredit pa... vso srečo. meni so ga, poleg tega, da bi zavarovala z nepremičnino, zavrnili .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.12.2012 16:14:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Zdravo, Danes sva šla v posvetovalnico, natehtali 11,5 kg in namerili tak na oko cca 83 cm. Namesto da bi bil še cepljen pa je mama dobila bolniško do ponedeljka. Vneta ušesa in bronhitis!!! Drugače pa luda kuča pri nas...iščem namreč varianto za kratkoročni kredit, pa je malo težko ker sem na štiri urnem delavniku in komplicirajo ker je premali znesek, limita pa banka ne da. Mislim kar nekaj, din din pa rabim nujno. Sploh ne vem kje ga naj najdem, madona da nimam neke žlahte da bi si lahko sposodila. Aja pa službo iščem intenzivno - jupi... Lepe mere,Je pa Teo toliko oz. še malenkost več tehtal pri 1 letu.Imama pa v ponedeljek posvetovalnico in poročam,kako bo. Glede kredita pa ne vem,kaj ti naj svetujem.Mogoče na vsako banko it vprašat,pa pač kot nekomitent vzet.Vso srečo ti želim!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.12.2012 16:17:12
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Meni se pa meša že zdaj,pa še je komaj začetek tedna. Pa še čisto na nuli z dnarom,so mojemu kr lepo kredit trgali in je še tistih nekaj fičnikov šlo pa-pa. V petek pa moram v Lj z Maksom na KO.Očka se je spet poslabšala in še neke notranje krvavitve ima.Z živci čist na koncu že pri njem. Zdaj pa se porihtama pa šibama v šolo.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.12.2012 17:11:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx karmen lepe mere in za J. Podpis. IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx za kredit pa... vso srečo. meni so ga, poleg tega, da bi zavarovala z nepremičnino, zavrnili . Za obe.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.12.2012 17:15:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar KO.Očka se je spet poslabšala in še neke notranje krvavitve ima.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.12.2012 19:49:20
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx karmen lepe mere in za J. Podpis. IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx za kredit pa... vso srečo. meni so ga, poleg tega, da bi zavarovala z nepremičnino, zavrnili . Za obe. podpis pod oboje....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.12.2012 19:50:10
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar KO.Očka se je spet poslabšala in še neke notranje krvavitve ima. ojej upam na najboljše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.12.2012 19:51:10
|
|
|
|
oktober11
|
mene pa zanima kje v mb se nahaja ta čebelarski center? so steklenice res po 1€Š? mam namen tudi jaz čokoladni liker delati
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?