Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Bi pa danes rada šla malo v trgovino, da nabavim stvari za peko- kruh in neke kokosove prčkarije bi rada poskusila spečt pa za muffine mi je tudi zmanjkalo materiala. Sam nekak dvomim da bo kaj iz tega, moj še vedno trmari in se dela da ne govori z mano
Kljub temu prve nosečnosti z fantom nisva načrtovala (takrat sva bila še študenta absolventa- s**, d** & rock&roll
je nastal načrt kako naprej. Hitro domov, v službo, zgradit hišo, itd.. (samo diploma še fali pa bi bilo kičasto, ampak tudi to bo enkrat).
Super je bilo, sonček in toplo in super klima. Sem rekla mojemu, da bi pa tam lahko brez problema živela in se je strinjal.
Me je kar strah.
Samo danes sem ga vsaj 15x na novo napisala pa ga noče objavit
Marca bo star 2 leti in mi povsod sledi kot senca
. Sem v Slo nabavila himalajsko sol, pa sem jo morala na letališču vreči ven, ker sva imela z mojim skupaj več kot 7kg preveč za ročno prtljago. In tako so romale nazaj k staršem knjige, sol, pirin zdrob in umazane cunje ... Tukaj pa nikjer nisem videla himalajske soli, v eko trgovinah imajo vse lokalno, kar je sicer ok, ampak jaz se na te soli ne spoznam ... No, bo treba nekaj izbrat.
. Se zbujam vsa polomljena. Morda zato, ker otrok ni blizu. Kaj jaz vem.