Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
je prišla 31.12 tako da se selim naprej, ampak po mojih izračunih če bo prihajala na 34-35 dni ne spadam več med januarke, zato me prosim dajte samo pod navijačice! Februarske teme pa ne bom odpirala, ker se želim posvetit nekim drugim stvarem in malo odklopit od RR, bom pa vas občasno prišla kaj prebirat.. Držim pesti za vsako posebej enako močno in da bo januar še bolj roza kot december
po 10 dneh v službi...smrk smrk
zgleda bo kmalu O. Sem pa imela včeraj krvav izcedek, možno tudi da je od SO, upam samo da ni spet moj hec s progesteronom...še vedno ostajam pozitivna, s klomifenko sem se vsak dan zmenila, da prinese mali čudež
. Tako, da me je zelo strah, da se moji ciklusi sedaj nekaj podaljšujejo. Saj je to že drugi mesec. Čakam, da pride
.
.
vaš mesec je tukaj! mesec, ko bo seznam cel roza!! mora bit! jst verjamem v vas in vam res želim, da se te skrite želje uresničijo, da bojo 2013 res porodnišnice polne
jst verjamem v to, da nekaj bo
in pol itak pol pozabim kaj morm napisat
, potem pa drugi dan CB kar lep, ampak ne še intenziven. Čez 2 dni pa CB lep +. Sva se pa takrat trudila cca.5m..več vem da ne...no bomo videli, sedaj sva to dolžino že prehitela