Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Mi imamo pa kar težave...zdaj se vedno več trudim z dojenjem, ampak to traaaajaaaa. Zvečer se nikakor noče pomiriti in krčki ga dajejo in rabiva celo večnost, da zaspi. Potem pa spimo tam nekje 4 ure in ponovi vajo. S flaško smo vsaj v pol ure končali, dojenje pa včasih tudi po eno uro traja. Zjutraj se mi je zbudil ob pol5 in sem ga pristavila, no pa sva imela vajo do pol7, ko se je končno umiril in zaspal.
Je rekla, da zdaj ko je starejši in ko je prišel k sebi od zlatenice, da bo vedno bolj buden. Pa mi je to samoumevno
Samo skrbi me, če dovolj je.
Hočem vabila sprintat za RD od malega, pa nekak noče sodelovat, hudič. Evo, mam trohico delodiša, pa še te tehnika noče sodelovat. Pol bom pa jaz pa moja lenoba spet kriva...
...upam da bo čimprej!!! glede čepa pa nimam pojma, mislim da so punce pravile da naj bi bil sluzast ...če te skrbi kr pokliči babico v porodnišnico in njo vprašaj kaj bi to lahko bilo...kdo te je pa pregeldal danes od G?
sem pa zdle tako zaspana da bi lahko šla kr nazaj v posteljo