nusika2013
|
IZVIRNO SPOROČILO: nitta hehe nusika pa je res tako ja, pa pravijo da niti dve nosečnosti nista enaki :P hehe. Evo jst sm se spravla kuhat pasulj, ta velik lonec tako da gre pol v skrinjo, sicer tašča komaj čaka da bo lahko spet kuhala sineku ko bom jst v bolnici ampak NE, ma že za cel teden v skrinji skuhano, samo pogret mora :D Tako da tut jst nism nikamor šla, TV pa tako ne maram gledat, ga gledam ko ga moj gleda-tist njegov Discovery pa glih zato da sva vsaj mal skupaj-sicer isto v tišini. Po moje je že njemu tečno k nikamor ravno ne gre popoldne iz solidarnosti verjetno ker sm jst itak ne-mobilna, pol mu pa še jst kaj težim, daj roko na trebušček, njemu pa ni da bi zdaj 3 ure božal ga :) eh ja, saj še malo pa bo, še en teden. V soboto (naslednjo) gredo vsi njegovi kolegi smučat in sm mu rekla da naj gre zraven itak bomo midve v porodnišnici, pa bodo takrat pač drugi obiski prišli, pa ni nič komentiral :) bomo vidli, itak majo v soboto fešto-je treba zapit dete baje :D jst sm samo dala ta pogoj da naj jo zapijejo ko sm jst v bolnišnici ker da bom mogla še za njimi pospravlat naj pozabi :D al pa kake salame rezat ko pridem domov... Punce kako je s to čiščo, takoj ko rodiš se ti začne vn ulivat al kako? mislim, verjetno bodo tam kaj povedli mi v porodnišnici samo to sm ponoči razmišljala, al naj že pred operacijo nabašem si vložke v sexy mrežaste hlačke? sicer med operacijo bom tk verjetno brez mogla bit...eh ja, kake probleme mam jst :D hjoj nitta ti si vsaj tolko pridna, da kaj skuhas. jaz se to nisem. meni vsako kosilo mucenje predstavlja, ker nimam ideje kaj bi. eh ves kaj ti recem...vse snahe so iste. moja bo po moje tud cela blazena, ce bo prisel na kosilo. moj tud skoz gleda discovery in history :) jaz pa poleg...kaj pa cem. jaz pa odkar sem v porodniski gledam tv, ker mi za drugo nic ni. upam, da bo moj tud praznoval ko bom jaz tam. sem mu dala limit, ker njega tak vsi napizdijo glede pijace in denarja, pol pa to gre preko mej normale ti mas v sredo CR ne?jaz pa en teden za tabo :)
|