Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in nič težav :)
Moja viroza je koooončno mimo, grlo spet ne boli, kar ne morem verjeti. Jutri je moj dan, tudi mene čaka pregled NS in dvojni presejalni test. Hitro vam poročam, kako je bilo. Hudo mi je za mami26, želim ji vse dobro! Zdaj imam tudi jaz tremo, kaj bomo izvedeli? Sem pozitivna in vesela, edino kar se mi dogaja zelo pogosto so slabosti. Zdaj v tretje pa to. Kar pogosto, sploh ob večerih sem na wc ...jao...sprašujem se do kdaj? Zdaj sem v 13 t in bi se moralo počasi umirjat! Tudi mene zadnjih nekaj dni glava boli, pa mine in tudi mene na momente špika kot strela iz jasnega. Vse je to nosečnost in treba jo je vzet v zakup.
Komaj čakam, da grem spet ven na zrak, saj že 3 tedne sem ali v službi ali doma, saj sem se borila proti virusom. Komaj čakam pomald!
. Dobrodošle vse! Sonreir, držim pesti za dobre izvide pri biopsiji.
. Ampak tisto kar je hotela videti, nama je prikazala in imava kar nekaj slikic
. Se mi zdi, da je samo še huje, pa sem že v 14 tednu in sem nekako upala, da bo že enkrat konec… Zjutraj je sploh cela štala preden grem v službo…