bincha
|
o ste pridne! me prav vseseli, da sem se vam pridružila! morskazvezdica velikost trebuha je res odvisna od tega kje nosiš otroka... jaz sem ga nosila čisto spredaj in zgoraj - moj trebuh je bil OGROMEN! po porodu so mi tudi povedali, da se mi je razprla trebušna stena, kar sem tudi opazila, ko sem vstala - imela sem namreč trebuh kot, da bi bila še noseča... ampak je šlo nazaj v roku enega meseca... trebuh sicer še vedno ni isti - je še vedno malo raztegnjene kože (verjetno bo tako tudi ostalo...) in pa malo strij okrog popka - ki mi ga je v času nosečnosti obrnilo čisto navzven - ampak res full! je zgledalo kot, da imam še en ogormen jošk (in ne trebuh)! oh te kile... v nosečnosti mi je šlo gor 30 kg!!!! pa sem vsak dan hodila vsaj 2 uri (ponavadi več), jedla tako kot sedaj razen kak sladoled je bil na koncu več.... je šlo vsak mesec postopoma gor, do konca... pomoje sem še v porodni sobi pridobivala kg sem pa drugače zelo športna... 9 let atletike v mladosti, hribi, rolanje, tek... vse do takrat, ko sem izvedela, da sem noseča - potem pa hoja, kot sem že rekla. ah kaj pa vem kaj se je dogajalo pri meni s temi kilami - očitno sem preveč jedla (čeprav se mi še vedno zdi, da nisem), zgledala pa nisem ogromna (razen zadnji mesec), še govorili so mi, kako sem lahko srečna ker se nisem tako zredila ta mala čestitke za pregled, naslednič se bo več videlo no sem se razpisala... vedno imam veliko za povedati, ko se pritožujem nad kg ampak, glede na darilo, ki sem ga s tem dobila... neprecenljivo! tudi, če bi vsi kg ostali!
|