Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Naš mali se zadnje čase tudi pogosteje zbuja ponoči, zjutraj pa vstaneva že med 6.30 in 7. uro. Pol pa mi je dolg dan, če zaradi dežja ne moreva na dolg sprehod...
dajejo zobki. Je bolj siten, pa neprestano si nekaj histerično tišči v usta. Včasih zagrabi moj prst in si ga da v usta. Potem pa tako zagrabi, da še mene boli
Moram iti v lekarno po kakšno mazilo za dlesni. 
Naš mali se zadnje čase tudi pogosteje zbuja ponoči, zjutraj pa vstaneva že med 6.30 in 7. uro. Pol pa mi je dolg dan, če zaradi dežja ne moreva na dolg sprehod...
n naša orva je imela pri krstu 11 tednov tudi pravi angelček, župniku se je smejala, zdržala cel okosilo, nič jokala...
kako lahko spet napovedujejo sneg. jst mam poln kufer tega, sploh ker sem zato omejena s sprehodi, namreč moram hodit po cesti ker je poljska pot za hišo total namočena trenutno. in je kar smotano pol z obema kam it.
pa še ena rožica za materinski dan