|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Azoospermija
14.5.2013 13:04:34   
lastovica
Zanima me, če ima katera partnerja s to diagnozo, torej azoospermijo, in kako je potekalo zdravljenje? Kako dolgo je trajalo in ali je bilo uspešno?

Partner je imel v otroštvu tudi operacijo, ker se mu moda niso spustila, potem so mu v najstniških letih ugotovili pomanjkanje testosterona, zaradi česar so mu ga najprej vnašali preko injekcij, nato pa je dobil gel za mazanje. No, dr. Drobnič pa mu je sedaj rekel, da mora testosteron opustiti, saj to dela še večjo škodo. user posted image
Za kaj več info glede zdravljenja bova morala počakati do junija, ko imamo skupni posvet.

Sicer sem nekaj informacij dobila že na spletu, ampak kakšnih konkretnih odgovorih na moja vprašanja pa žal ne. Torej bi bila vesela vsakega odgovora, saj kar sem do sedaj prebrala, ni bilo nič kaj dosti optimistično. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Azoospermija
15.5.2013 16:25:03   
LanaB
Tudi moj mož ima podobno zgodbo za sabo kot tvoj. V otroštvu je bil 2x operiran, potem sicer ni dobival nobenih hormonov, ker se ni nihče očitno z njegovim problemom ukvarjal. Ko sva začela delati na otroku je šel na preiskave in so ugotovili, da mora takoj spet na operacijo, kjer so mu vstavili plastične cevke, da se mu spermiji ne pregrevajo preveč. Zdaj sva v postopkih umetne oploditve, bila sva že 5x v štirih letih pa še vedno nič. Tko da ne vem kaj naj ti rečem. Midva sva optimistična, ker možnosti imava, samo očitno bo malo dlje trajalo. Enkrat bo uspelo, sugirno!

(odgovor članu lastovica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Azoospermija
15.5.2013 19:58:46   
lastovica
LanaB, jaz držim pesti da vama uspe in da končno zagledata user posted image . user posted image user posted image user posted image
Kakor sem pa brala, je pri moških glede neplodnosti narejenega zelo malo raziskav in večino so razna zdravljenja bolj poskusna. Ah, bomo videli kaj bo. Moramo biti optimisti, tako kot sta vidva!

(odgovor članu LanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Azoospermija
15.5.2013 21:05:13   
iris1978

Moj partner ima diagnozo azoospermia,ki so jo ugotovili, ko sva začela delat na user posted image in nič prej. Prav tako ga niso nič zdravili, saj mu je dr. rekel, da ima celo previsok nivo hormonov in nobeno zdravljenje ne bilo smisleno, saj tudi z biopsijo niso našli semenčic. Soočili so naju s tem, da pač oploditev z njegovim semenom ne bo mogoča in naju napotili na IVF z darovanim semenom. In po zelo dolgem času čakanja na darovalca sva končno prišla tudi midva na vrsto za srečo in sedaj sem v 14. tednu nosečnosti (z darovanim semenom) in svojega user posted image pričakujeva novembra user posted image .

(odgovor članu lastovica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Azoospermija
16.5.2013 11:02:57   
lastovica
Iris, koliko časa sta torej približno čakala na darovano seme oziroma koliko let? Vem namreč, da pri nas to res vse traja. user posted image

Sicer pa čestitke za user posted image .user posted image Jaz sicer srčno upam, da bo pri mojem terapija uspela, sicer bomo pa čakal na darovalca.

(odgovor članu iris1978)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Azoospermija
16.5.2013 12:07:32   
iris1978

IZVIRNO SPOROČILO: lastovica

Iris, koliko časa sta torej približno čakala na darovano seme oziroma koliko let? Vem namreč, da pri nas to res vse traja. user posted image

Sicer pa čestitke za user posted image .user posted image Jaz sicer srčno upam, da bo pri mojem terapija uspela, sicer bomo pa čakal na darovalca.


Upam, da bo pri vama terapija uspela. Midva sva bila vpisana na čakalno listo leta 2007, na vrsto pa sva prišla leta 2012 :-( . Nažalost kronično primanjkuje darovalcev, sploh pa v MB. Sva se skoraj že sprijaznila, da ne bo nič iz tega, pa sva le dočakala težko pričakovani plus :-). Pri mojem dragem terapija ne bi pomagala, ker so nama rekli, da je verjetno to že prirojena genetska napaka.

Upam, da boš poročala dobre novice.

(odgovor članu lastovica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?