ronja
|
Anonimna, po moje je največji problem v tvojem otroštvu in tem, da te oče ni nikoli pohvalil. Zato tudi iščeš moške, ki te bodo. Ki pa so seveda taki tipi, ki na veliko hvalijo in flirtajo okoli. Počisti s svojo preteklostjo in ti bo lažje v sedanjosti. Ne rabiš ves čas nekega feedbacka od moškega spola, da bi se počutila vredno. Kar se tiče tega, ali bi me zmotilo, če bi lubi rekel za neko punco, da je ful luštna - me ne bi. Ne vem, nisem ljubosumne sorte, se mi za to ni treba matrat, vendar smo različni, nekatere to veliko bolj moti in takrat je prav, da so partnerji obzirni - mene pa moti kaj drugega, kar je drugi"piece of cake". Sem vprašala lubija, pa pravi, da bi v tem primeru rekla, "A res? Dej pokaži sliko, me prav zanima, kakšna je:)" Kar bi bilo isto, če bi mi rekel, da je našel kako ful luštno žužo, če prav pomislim... uškinamama, haha . Potem nisem čisto edina, ki ji tako mozganje na začetku zveze ni glih znano. Kasneje pa v bistvu tudi ne, itak veš, da te ma rad in da ni slep;). Na začetku pa nisem mela nikoli pojma, da bo kaj resnega, vedno vsem najprej mislila, da so to neke na izi zveze, pa sem mela same resne... Za to vezo sva sploh oba mislila, da bo enka 1-2 tedenska romanca:D. kaj čem, life happens:D. Ne vem, meni je kristalno jasno, da nisem najlepša ženska na svetu, daleč od tega in še več: vsako leto je več žensk lepših od mene, ker je vsako leto več mlajših žensk, ki so bile prej še otroci in jaz sem vsako leto starejša;). Torej ni z mano zaradi moje lepote, zakaj bi se potem sekirala, če mu je kaka druga luštna? Če mu jaz ne bi bila všeč, druge pa - ja, to bi me pa seveda motilo. Dokler pa nama je fajn, pa nimam vzroka za sumničenja in kompliciranje (ja, celo jaz v kaki stvari ne kompliciram:D). Glede na tri male otroke sem čisto ok, on se tudi ne pritožuje, če pa mu je še kaka druga punc luštna, lepa ali simpatična, me pa to res ne ogroža. Če me bo, potem bo nekaj ornk narobe med nama. Res pa je, da tudi nisem tip punce, ki bi partnerja takoj vrgla ven, če bi se enkrat kaj zgodilo. Ker tudi zase ne dam roke v ogenj. Ne namerava se varat, ker se imava rada in se nočeva prizadet, ne pa zato, ker bi se bala, da naju bo potem drugi zato pustil. Tudi tu smo različni. Zato je težko sodit, kaj komu sme veliko pomenit. Eni je zelo pomembno, da ji mož prinese vsake toliko kako rožico, pozornost, jaz imam recimo rajši, da ne hodi po službi v mesto po rožice, ampak rajši prej pride domov:D. Nisem strašno romantična, sem pa precej praktična. Imela sem zelo romantičnega fanta, pa mi je bilo to včasih kar mal čudno... Prejšnji fant se je celo zelo jezil, ker nisem bila ljubosumna in se trudil, da bi me naredil ljubosumno, pa mi je bilo vse skup smešno:D, potem se je pa jezil, kar je bilo še bolj smešno:D. No, vsaj narežala sva se, hehe:). Vsak najde nekoga, s katerim se fajn poklapa na tistih najpomembnejših področjih:). Zato je verjetno res najboljše, da sta se razšla, ker bi tebe to njegovo vedenje ves čas razžiralo, pa če on res flirta okoli ali pa če je samo bolj goflja in niti nič takega ne misli. Vseeno pa je za naprej po moje fajn, da se sama s sabo pomeniš glede otroštva, da te ne bo to non stop spremljao v tej ali drugi obliki...