Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Miška moja tudi nima nekega apetita, ker se mi zdi, da jo res zobki matrajo. Pa še kar ne duha ne sluha o njih. Zraven si pa z vsem drgne dlesni, kar ji pride pod roke. Tudi ponoči se je spet začela zbujat in to na 2 ali 3 ure. Zato res res upam, da se kak zobek v kratkem prikazal. Sicer pa je najinega dojenja tudi konec. In smo že na novolacu 2. Sadje imamo radi, zelenjavo pa res res ne. Tako da imam pestre dneve, dolg čas res ni. Ampak dokler je miška dobrovoljna večino dneva, smo super in fajn.

že kar lepo je. Dopoldne sadje, opoldne zelenjavo, popoldne sadje, okoli 18h večerjo - zaenkrat je jedel samo polento. Tako da nam ostane flaša samo še zvečer (približno ob 20h) ko gre spat, ponoči (se zbudi enkrat ali dvakrat) in zjutraj.
, no brokoli včeraj je pojedla ene apr žličk pa je bla bl voda z brokolijem zelo redko. Mi je rtok zoprno ker od prve nimam take izkušnje in nimam pojma kako naj jo pripravim do tega da začne jest.
poleg tega pa smo dobili že kar drugi zobek
. Na sredin zakonske jo pustim, skočila sm v drugo sobo in jo sam še vidm na robu kako leti dol. Se tolažm, da bolš s pojstle kot s previjalne. Uglavnem kotali se kot nora.
. Sumimo na frutek, ki vsebuje skuto. Tako da smo to umaknili iz jedilnika, zdaj pa čakamo na izboljšanje. Tudi spala ni ponoči skoraj nič in drla kot zver. No, upamo na boljše čase