Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Super slišat, da se počutiš boljše
. Držim pesti, da do konca ne bo nobenih težav več
. Sicer pa vsaka drugače prenaša te nadloge. Meni je blo skos slabo popoldan, zvečer in ponoči. Cele noči nisem spala, zato sem bla čez dan čist brez energije. 1,5 mesca sem samo ležala in jedla. Da o glavobolih ne govorim, nisem bla sposobna vstat iz postelje. Meni sta bla nespečnost in glavobol hujše, kot karkoli.
in pričakijem okoli 1. novembra. V prvi nosečnosti nisem poznala nič drugega kot da mi raste trebušček in kak mali brca, no zdaj pa se po slabostnih dneh ki so na srečo minila pojavila krvavitve. Naj bi bila to rana na materičnem vratu, ki naj bi se čez čas zacelila. Dosti moram počivat, ker mi kar pritiska vse dol. Je imela katera iste težave, pa je bilo potem vse vredu?
ziher raste
. SI me pa tut potolažla, ker nisem vedla, da je to špikanje in manjši krči normalno za nosečnost
. Nevednica jst
Trenutno sem zabubljena v knjigah ker se pripravljam na zadnji izpit konec junija. Sem pa kot zlata ribica, ko se mi že uspe neki naučit, naslednji dan nimam pojma
. Sicer sem pa bila pri internistki, ker imam težave z razbijanjem srca in mi je pojasnila, da je to zaradi mojega nizkega pritiska. Se moram čim več gibati, četudi sem na bolniški, saj manj gibanja pomeni še nižji pritisk in še več težav z razbijanjem srca. In ne boste verjele, ravno ko sem bila na pregledu v Lj, me je obiskal inšpektor iz komisije
,