Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
).. ni pa nič nujno ne 
, jaz bom rodila v Ljubljani, za NS sem klicala, kdaj se je fino naročiti pa mi je odgovorila, da fajn čimprej tko da imam NS 15.10. verjetno pa je tudi odvisno kam se prijaviš na NS jaz grem v Domžale k dr. Strah.
meni je prav všeč ta datum in upam da mi ga ne menjajo
drugače pa ko imam spet upanje da se slabosti umirjajo je počutje takoj za 100% boljše...ta mesec še potrpimo pa nam več ne bo slabo-nobeni
. Čeprav se mi zdi, da ta teden več ni tako nevzdržno kot je bilo prejšnji teden. Je pa še vseeno grozno. Nobena hrana me prav ne pritegne, čeprav jem kr vse in z normalnim apetitom. Na prvi uč se mi vse gabi
.
.
vse vredu, telovadi v meni kot zmešan:)
v službi je malo boljše, ker očitno nimam časa mislit na slabosti. Doma pa je zoprno. Danes sem mojima kuhala kosilo, želodec se mi je kar obračal zraven, ampak na koncu pa mi je prav pasalo nekaj pojest.