mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: alda Lahko da je katera že napisala, ampak vseeno : kar gre ko so otroci vse drugo samo otroci ne! in pa tista množina, ki jo je omenjala Mala Mravljica : imamo krče, težko kakamo, smo dobili prvo pikico, smo se dojili,....ja v vrsti so čakali in skupinsko opravili našteto Običajno opravljajo skupinsko....vsaj po povedanem sodeč na RR ..... mama sedi s otrokom v naročju, oče pa ji z eno roko ziziko drži, da ta ne spolzi iz otrokovih ust, z drugo roko pa oče drži otroku glavico, da je ta v pravilnem položaju, ker mati tega ne zmore, ker je od 10 minutnega dojenja že utrujena....... Pri kakanju je podobno verjetno.....še posebno, če gre za "zaprtega otroka"......najprej mu mama in oče verbalno pomagata "z vsem tistim drugim samo z otrokom ne"....recimo "hrošček najin mali, pritisni....pritisni akija, da te ne bo bubalo".....in ko končno otroku uspe, ga mama in oče skupinsko previjeta.....eden briše ritko, drugi pa plenice nese v koš in potem se še na koncu skregata, kateri bo danes oblekel otroka nazaj....... moram malo zmotit tole idilo - meni je pa cute, če mojmu možu občasno kaj takega uide.. nekak se mi zdi da nas vidi povezane. eh sej vem, sem cheesy, kaj čem..
|