Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, je pa nujna
.
že skoz!!
!! Kot pravijo punce, samo enega potrebuješ! Mogoče bo pa ravno ta zmagovalen!!

. A pri tebi se še kar nič ne dogaja? Joj, to pa je smotano, da te še
. Hehe, pa hvala za "kompliment"
Danes sem bila pri ginekologinji zaradi bolečin, ki jih opisujem že kak teden, in JA, spet je našla dve ciste (25 in 26mm). Hvalabogu, niso čokoladne.
In je rekla, naj grem še na kliniko na UZ, da mi oni povejo, kako naprej (če imaš ciste, tako kot v mojem primeru, ti sploh ne pustijo, da začneš s postopkom, tudi če dobiš M). Zgleda, da mi letošnje leto ni naklonjeno, da bi zagledala
, obenem me je pa tako strah vsega tega, da me že cel teden skupaj glava boli od samega stresa
Skratka, ko sem omenila, da sem jemala Vissane, je pa rekla, da je to čisto normalno - ciste namreč. WTF?? Če bi to vedela, jih sploh niti jemala ne bi! GRRRRR. Šele, PAZITE, ko sem omenila, da me te ciste tudi bolijo, je rekla, da me bo spravila mimo vrste, in tako sem naročena 15.11. Mislim, HALO? Sploh ne vem več, ali naj se smejim ali jokam ali piham od besa!
. sitka mala, upam, da se čim prej kaj premakne iz te točke. Ti si sedaj v bistvu čakala na
.
pestke za vse ostale, da čimprej zagledate
ali pa