|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je to konec?
15.9.2005 15:00:17   
ponosna
MOjega 5-mesečnega škratka polno dojim, za okušanje mu dajem le malo jabolčka in zvečer malo riževe kašice. No, bojim pa se, da mi počasi zmanjkuje mleka. Zadnje 3 tedne namreč opažam, da mora mali kar nekaj časa (cca 3 min) vleči, da začne mleko teči. Takrat ga je sicer dovolj, vendar ga ne nasiti za dolgo. Tudi ponoči vztajamo bolj pogosto. No, danes pa me je zelo razžalostilo, saj se je revež trudil kar 20 min, zraven pa neutolažljivo jokal. Je Čas za dodajanje? Na gosto hrano še ni toliko pripravljen, da bi le ta nadmestila cel obrok, saj je ob trenutku lakote zakon le mleko. Naj sežem po flaški, ki je še nikolo ni imel v ustih? Sama si zelo želim dojiti. Jem dovolj (preveč), pijem OK (predvsem vodo in čaj za dojenje), edino počitka mi zmanjka, saj fantiček ni ljubitelj spanja.
Kakšen nasvet ali izkušnja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   je to konec?
15.9.2005 15:22:53   
Jančika_
Meni se je to začelo dogajati, ko sem nepričakovano zanosila pet mesecev po porodu. Neverjetno, a resnično mi je pomagal napitek iz sezama (2 žlički sezama 20 minut vreš v 2 deci vode, spiješ tri skodelice na dan). Po treh dneh sem ga nehala piti, ker sem imela že kar kamnite joškice . Poskusi, večini pomaga!

(odgovor članu ponosna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   je to konec?
17.9.2005 19:35:50   
Anonimen
Ponosna, nekje okoli 1. meseca, tretjega in šestega meseca ima vsaka mamica kdaj krizo z mlekom. Nič ne skrbi, ne bo ti ga zmanjkalo kar tako. Ti ga samo pridno pristavljaj, pa bo. Tudi midva z Davidom sva kdaj pa kdaj imela krizo z dojenjem, ko sem imela občutek, da nimam mleka, pa mali je jokal v zizo, pa sva vse skupaj rešila v roku enega dneva ali dveh. Pomaga pa tudi pivo, pa radenska in pa koruzni žganci.

Samo ne se bat, da ti bo zmanjalo mleka. Ne bo.

(odgovor članu ponosna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?