Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Upam, da se slabosti umirijo in bom lahko začela normalno jesti in se gibati - prej sem bila vedno športno aktivna, sedaj pa sem bolj kavč peglala:-) Upam, da niste vse pobegnile na FB in bomo še tukaj poklepetale:-)

.
Upam, da zdaj prihaja obdobje eneregije
in pojenjanja slabosti
dela tika taka, otročič raste. Zdej imam spet pregled 14. januarja. Na nuhalno ne grem (kakor nisem šla za nobenga našga otročka). Mi bo pa kar moj G malo bolj podroben UZ nardila na tem pregledu... To je to. Počutje je BP. Mal utrujenosti proti večeru pač mora bit, če drugega ne zato da se spomnim, da je treba kaj počivat...Po tem pregledu bomo dali lepo novičko v javnost. Najprej bova povedala našim otrokom. Moja mama že ve, ostali pa še ne. Sva rekla, da raj počakava tri mesce, da bo stvar za zihr v redu in pol poveva...
, Doma imamo že eno oktoberko 2009 , zdaj pa čakamo na 22.7.2014 :)
z vami
Slabost in utrujenost sta pa hvala bogu že mičkeno minila.
je pa držal cel čas prst gor, češ ok sem :)