Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
za hormon sreče
, a bosta na nuhalni vprašala za spol? Bi po mojem blo tok zanimivo če bi bil slučajno parček
, čeprav vama je ziher vseeno, ampak pri nama je lahko eno al pa drugo, pri vama so pa odprte vse tri obcije
. 
v Babybooku, ki sem ga dobila na prvem pregledu piše sicer za druge kraje da je ponekod dražje za cca.30 Eurčkov, ceno v Nm mi je pa povedala da je 70 eurčkov.
, je pa 5
, ker sem imela en ss. Se pa iz Posavja.
, apetit je en dan ogromen, drugi dan normalen, bila pa naj bi srečka 8t in 5dni. In ja, komaj čakam ta pregled... Premišljujem, da bi šla vmes kar na samoplačniški UZ, da se prepričam, da pikica res raste.
Ja, še vedno kar ne morem verjeti..
.
.
Po eni strani zaspana, ko pa se uležem, ne morem zaspati.
Pa takoooo se mi vlečejo dnevi... Do pregleda.. Tudi jaz bi rada končno izvedela, na čem sem.
Še v nedeljo mi je bilo slabo in imela obupno zgago, včeraj in danes pa "samo" še polne joške in popoldanska napihnjenost....joj, joj
za naprej