Anonimen
|
Hej punce! Zdaj nas je pa kar nekaj anonimnih. Meni lahko zraven T napišete, da bo bolj pregledno (rok 12.9.). Kako ste kaj? Meni je tudi kar naprej po malem slabo, ampak vsaj bruham ne. Tako da se mi zdi kar ok. Se pa kar prisilim po malem jesti, ker če ne jem, je še slabše. Se pa bojim, da bom to nosečnost tudi imela gestacijski diabetes. Sem dala v četrtek kri, ker sem slabokrvna, pa so mi še sladkor merili in je bil čisto na meji. Me prav skrbi, sploh, ker se mi full čokolada je (pa drugače sploh nisem sladkosneda). S slabostjo se pa borim z ingverjevim čajem in coca-colo (dela čudeže). Prej sem kar pazila, da sem jo samo občasno pila (če smo šli ven), zdaj jo pa tudi doma spijem kozarec do dva na dan. Jo najbrž ne bi, ampak edino po njej mi zgaga ne nagaja (pa zdaj ne smem tablet - razen Rupuruta - tega pa ne prenesem). A ste ve tudi tako utrujene? Jaz sem imela zdaj ta velikega cel teden doma in je bilo noro. Stalno kreganje, da je naredil naloge za šolo, pa da ni preveč norel po stanovanju (je mogel počivat)... Me prav skrbi kako bo, ko bo še eden. Se mi včasih zdi, kot da ga že puberteta daje. No ampak bomo že. Sem šla pa v petek malo firbcat za vozički... Zdaj je vse novo. Sta mi dva že v oči padla,... Bomo pa še videli kaj bova kupila. Predvsem je od financ odvisno, saj sem trenutno brez službe. Sem jih gledala tudi na ebayu in so nekateri full cenejši kot pri nas (nekateri pa dražji). Lep preostanek nedelje, pa se še tipkamo. Lp
|