Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 21:59:52
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka glede njive in vesolja ter vsega v njem - danes je stephen hawking prijavil, da črnih luknje sploh ni in nas je leta nategoval in vsaj 3je filmi so zdaj brez veze (+ njiva je rešena!) http://www.nature.com/news/stephen-hawking-there-are-no-black-holes-1.14583 Odlično! A za njivo okopavat pa nobenih kandidatov . Je brezplačno, btw.
|
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:00:59
|
|
|
|
constanca
|
Ne cakte, ne more se. To ti morem pa tud jest rect Lukka, ce si resnicen, pomagej si. Res ne berem vsega, ampak vcas kak post pa ujamem. Ves, ko bos doma z dvema otrokoma, bo se tezje. Pa da imas potem se s partnerjem kako tezavo, je tezko. Kot te razumem nimas koga, da se nanj res obrnes malo pomenis. Ne mores si privoscit, da pregoris. Na sreco imas vsaj malo pomoci v gospodinjstu. Zaradi otrok naredi nekaj zase, da bos mocnejsi. Veliko zensk pozna tako situacijo. Je tvoja drugacna, tako pa spet ne. Saj smo vsi ljudje in nekako funkcioniramo.
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2014 22:01:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:02:07
|
|
|
|
StrawberrY
|
Kje pa je Shorty? A je obupala? Razen, če se gre tantrični seks, potem ji je oproščeno
|
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:02:32
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Kje pa je Shorty? A je obupala? Razen, če se gre tantrični seks, potem ji je oproščeno Pije pri sosedih. Resno. Petek je, halo?
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:02:43
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka glede njive in vesolja ter vsega v njem - danes je stephen hawking prijavil, da črnih luknje sploh ni in nas je leta nategoval in vsaj 3je filmi so zdaj brez veze (+ njiva je rešena!) http://www.nature.com/news/stephen-hawking-there-are-no-black-holes-1.14583 ah...kak jaz uživam v tem . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . da znam slikce lepit
|
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:03:21
|
|
|
|
LuLu
|
|
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:04:26
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Kje pa je Shorty? A je obupala? Razen, če se gre tantrični seks, potem ji je oproščeno imela je krč pri tantričnem sexu
|
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:05:38
|
|
|
|
constanca
|
Zakaj bi pa plele, ce so traktorji, da preorjejo. Za strasilo grem pa tud, ce je treba. Sam spet sam za pol sihta. Kaj ces lepsga k pocivat na zraku.
|
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:05:51
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 oho, ze 5 strani! stari RR se vraca, clovek ze tezko sledi akciji! juhu! Ampak res. Včasih tud spat nisem upala , ker sem vedela, da bo čez noč metla pela. In potem zjutraj razočaranje, ker je bilo vse zanimivo zbrisano.
|
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:06:37
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: constanca Zakaj bi pa plele, ce so traktorji, da preorjejo. Za strasilo grem pa tud, ce je treba. Sam spet sam za pol sihta. Kaj ces lepsga k pocivat na zraku. Očitno sem za čas. Verjamem v staro šolo, motiko v roke in njivo kopat..
|
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:07:03
|
|
|
|
constanca
|
Ja, kaj ti mormo. Prave depresivne mamice ponoc slabo spijo in zato uzivajo prednosti rr-ja
|
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:07:31
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 oho, ze 5 strani! stari RR se vraca, clovek ze tezko sledi akciji! juhu! Ampak res. Včasih tud spat nisem upala , ker sem vedela, da bo čez noč metla pela. In potem zjutraj razočaranje, ker je bilo vse zanimivo zbrisano. V petek je kolektivc, samo ne preveč okrog govort.
|
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:07:57
|
|
|
|
Lukka
|
Niti eden... dovolj pove!
|
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:08:40
|
|
|
|
Kerensa
|
Ma kaj niti eden. A sem ti ponudila pomoč al' si čorav?
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:09:32
|
|
|
|
RIJA*
|
kerensa....ti se prostituiraš....on išče for free
|
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:09:55
|
|
|
|
constanca
|
Stanislava, sej sem prej rekla, da nobena noce lickat pa to. Pa menda je zadost dnara za stroje. Ceprov smo menda v krizi. Taki, da bi lohk ze fair trade biznis zacel z avstrijci...ce ne naj pa vsaj delovno silo po fair traid placajo, k gre gor delat...ampak ja, to sodi drugam
|
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:09:56
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* kerensa....ti se prostituiraš....on išče for free Bom plačala davek, ni problema.
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2014 22:10:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:10:43
|
|
|
|
LuLu
|
niti eden pove marsikaj hebat ga... tako kot si postlo narediš, tako spiš
|
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:10:52
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* kerensa....ti se prostituiraš....on išče for free Bom plačala davek, ni problema.
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:12:32
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: constanca Stanislava, sej sem prej rekla, da nobena noce lickat pa to. Pa menda je zadost dnara za stroje. Ceprov smo menda v krizi. Taki, da bi lohk ze fair trade biznis zacel z avstrijci...ce ne naj pa vsaj delovno silo po fair traid placajo, k gre gor delat...ampak ja, to sodi drugam Bom pa ličkala, namesto da kvačkam . Kaki striji, motiko v roke
|
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:13:46
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: kalbo eh, kalbo, te ne bom posamicno citirala, ker se lohk pod vse podpisem. amen. Če bi se prijavil za strašilo,bi slava ostala od pomladi do zime.
< Sporočilo je popravil Stanislava_ -- 24.1.2014 22:14:10 >
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2014 22:14:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: miškina njiva kokic 24.1.2014 22:15:10
|
|
|
|
Kerensa
|
Lukka, a imaš ti FB?
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?