Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.
.

Smrdi mi meso, ne paše mi mleko, solate so kul, sladkarije pa je treba čimbolj proč držat ker me silijo na bruhanje. Narobe svet :) Utrujena sem tudi za znoret in takoj zaspim če se vležem. Se izogibam kavču čez dan torej ;) Mi pa pašejo sprehodi zunaj, tako da sva s tamalim dosti zunaj.
.
se je videl kako utripa. Uf sem bila vesela
. Naslednji pregled naj bi imela že čez tri tedne (zaradi nosečniške sladkorne) ampak še nisem dobila datuma. Prav tako sem že en teden na inzulinu, kar mi sicer ni najbolj všeč, a za to malo bitje bi itak vse naredila. Tako da tudi na to se bo treba navadit. Tolažim se s tem, da naj bi po porodu sladkorna izginila.
naslednji pregled imam 12.3.nuhalne pa jaz na žalost nimam mi je napisala napotnico za AC in nek kariogram,priznam da me je zelo zelo strah ker ne vem kajme čaka.Kar se pa tiče počutja uh grozne slabosti,joški
imam občutek da jih bo razneslo,ampak vse za našo pikico da bo vredu,ker 2l nazaj mi je umrl in smo na NS zvedeli da je
zato zdaj mal več straha vse skupaj.Zato pa imela pritisk včeraj u nebesih zarad straha in nervoze ah bo že.tolk o meni,.
(m oz čiščo)... in zdj pa čakam da bo naslednja na vrsti,in ob enem mam dost dela, drug tedn praznovanje v vrtcu za 3 rojstni dan hčerke, in potem 22 ali 23 praznovanje doma.. mal me skrbi gužva, ker bo le nekje 20 ljudi.. bo gužva, bo.. :) bomo vidl kk bom spedenala tole :)
res nepozaben občutek :) Sem se pa že prijavila tudi na NS. Imam jo 13.3. Veselo božanje bušijev še naprej.
lepo nosečnost vsaki posebej!