Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Do prvega uz bom anonimna.

tudi na FB.
Čez en teden se bom odkrila pa bomo zalaufali fb skupino
Ne vem zakaj?!
. 26.6. sva izvedela, da bomo ponovno zibali, po mojih izračunih imam PDP 3.3.2015, zadnjo menstruacijo sem imela namreč 27.5. Doma imamo že enega Marčka 2013, sta pa oba spočeta z zdravniško pomočjo. Naslednji pregled imam 10.7., takrat bomo že videli in slišali našega pikeca, saj imam ultrazvok.
. Aja, pa trebušček se mi tudi že malo pozna, sploh, ko se fajn najem, tako da mislim, da nebomo mogli dolgo skrivati...
že toliko veliki, da se lahko gre z njimi tudi na dopust.
upam, da bojo slabosti kmalu minile...
Jaz mislim, da imate tako hitro preglede, ker grejo ginekologi na dopuste? Ker drugače je res najbolj primeren čas med 8. in 10. tednom... Za mojega sicer ne vem, kdaj naroča, ker, kot sem že napisala, sem še pacientka Ambulante za neplodnost in dokler ni še potrjenega ultrazvočnega pregleda, te ne predajo naprej... Komaj čakam na prve slikice naših pikecov
Jedla bi pa res lahko skozi, vse mi diši!
:) prvi pregled 21.7 :)
, je bilo zelo zaželjeno a nepričakovano. Doma imam 2,5leti staro hčerko ki je navita 100/uro, od takrat naprej sva bila brez zaščite pa se je šele zdaj prijelo, tako da je veselje ogromno. Sem pa test delala še pred izostankom, ker sem imela vgnezditveno krvavitev, ravno tko kot pri prvi nosečnosti... Slabosti so že, utrujena pa tko al tko ne smem biti :)