Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Resnicno je bolj prav (v kolikor ni tezav), da je pregled kasneje, ker nam s tem samo prihranijo odvecne skrbi. Ponovno sem narocena 12.6., PDP pa je 5.1., oziroma bo mogoce 12.1., ker je plod manjsi, kot naj bi bil. Dobila sem pa ze tudi napotnico za nuhalno. V prvi nosecnosti sem sla k Pusenjaku, v drugi pa z napotnico v Lj porodnisnico in moram rect, da sem bila obakrat enako zadovoljna. Pusenjak mi je le napovedal napacen spol (sicer vem, da je v 12. tednu to se zgodaj...). Tudi tokrat bom sla v porodnisnico. Kaj vec pa na fb ;)

. Vbistvu si nikoli nisem predstavljala da bo moja prva nosečnost tako potekala. Po tem so se začele komplikacije.... ker sem mlada, mi je ginekolog svetoval splav z tabletko. Drage moje, če se še kdaj v življenju znajdem v tej situaciji, nikol več ne grem na takšen "poseg", sploh pa nikoli več nočem videti ginekologije v Celju. Odnos katastrofalen, sam "poseg" je bil grozen, vse sem videla.... Domov so me poslali v strašanskih bolečinah, saj se še posteljica sploh ni izločila!!! Po tem sem morala še po 3 tednih groznih bolečin na abrazijo, saj se mi ni vse ščistilo. Po abraziji vnetje - antibiotiki.
. In glej ga, ta mesec sva ponovno zagledala
, po dveh negativnih testih (ker sem jih očitno delala prezgodaj). Pdp imam po zadnji menstruaciji (18.4.) nekje 23.1.2015
... Trudim se čim manj razmišljati o tem =)
... na nuhalno se bom naročila v Velenje, kjer sem bila naročena tudi prvič in mi je po izgubi ginekologinja napisala tako čudovit mail ki je bil res samo meni namenjen in mi je takrat res pomagal skozi najhujše čase
čestitke in čim lepšo nosečnost vam vsem želim!
ta mesec, sam zdaj vem, da je bila to implatacija.
in vse lepo še naprej.