Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, pa ne
ampak
. Cikluse imam dolge 27 ali 28 dni, tak, da očitno bo ta kakšen dan daljši. Živčki bodo zato še bolj napeti
Ne pričakujem je 28.8. Sem pa uspela moj cikel in jajčnike lepo uredit z Maco in krvomočnico. Obkrožila sem se tudi z O testi pa da vidimo.
ter zdravega in pridnega
.
okoli sredine meseca. Potem pa sem bila ravno na pregledu 19. dan cikla. In mi ginekolog lepo pokaže folikel, ki še ni počil. Pravi: vi sploh še niste ovulirala ta mesec, ampak boste čez dan ali dva. Toliko o teh izračunih, da ne bomo preveč naivne.
in upam, da se tvoj dolg cikel čimprej konča. Srečno!
Ja tale je pa res pasja ta mesec...ampak saj začnemo lahko nov krog...Danes sem si kar naročila ovulacijske teste da bo mogoče lažje vse skupaj :)
. Težko je odmisliti misel na nosečnost in stvari, ki sodijo k temu....Vsekakor pa moramo biti optimistične. Kdo pa bo, če ne me