|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Puljenje zob-.ja ali ne???
6.9.2014 10:37:52   
lolita1990
Živjo!
Spet se oglašam ampak zdaj z drugačno težavo oz. vprašanjem. So kateri med nosečnostjo spulili kak zob? Sem malo brskala pa so si mnenja zelo nasprotna: nekateri rečejo da lahko bez problema, drugi pa da niti slučajno ne. Jaz pa resno razmišljam, da bi zahtevala puljenje ker je tole nevzdržno. Zobozdravnica ga zdravi in zdravi mene pa čedalje bolj boli!! Se gre pa za modrostni zob-na žalost. In glede na to, da je do poroda še vsaj 4mesece me zeloooo skrbi, da bo šlo s tem zobom samo še na slabše. Torej: so kateri pulili zob, ko je bila nosečka?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Puljenje zob-.ja ali ne???
7.9.2014 16:05:04   
Anonimen
Itak,da se lahko puli.
Joj,no...
če to še tvoja zob. ne zna jo menjaj,potem ne more biti bog zna kako dobra

(odgovor članu lolita1990)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Puljenje zob-.ja ali ne???
8.9.2014 9:36:32   
Anonimen
lahko se puli, samo so bolj previdni ker lahko pride do komplikacij in si potem omejen z zdravili zaradi nosečnosti..

je pa tako pri modrostnem..ni samo tko da prideš in ti ga spuli..

spet je to odvisno al ti lepo raste al kej postran al kakor kol drugače..

js sm mogla prav na stomatološko-seveda čakala na datum k kreten..
so ga spulili in seveda prišlo do komplikacij..po treh dneh šive ven da se samo začeli..na živo rezanje v dlesen in ličnico, notri vstavljanje gaze.."previjanje" vsak dan, da o bolečinah ne govorim..
me pa niso smel/hotl slikat ker sem sumila da sem noseča..in sem potem res bila..mislim da sem tudi ab jemala..
skratka ko se je vse to umirilo mi je čez kakšen mesec prišel sam ven odkrušek zoba..takrat so se pa tudi vse bolečine nehale..

kaj ap tvoja zobarca pravi na puljenje..

nisi v lepi sitaciji in ti želim da se steče vse dobro

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Puljenje zob-.ja ali ne???
8.9.2014 9:42:00   
Anonimen
Mene je modrosni zob bolu in mi ga je zdravnica zdravila ene 4 krat pa me je vseeno bolel tako da sem jaz lepo napotnico zahtevala in sem šla v NM na puljenje tako da nobene komplikacije je pa res da sem mirkala 3 dni da ne grem ven če je bil kak veter,nisem uporabljala klimo itd.

(odgovor članu lolita1990)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Puljenje zob-.ja ali ne???
9.9.2014 14:54:32   
šrimpf
meni je modrostni zob spulil, ko sem bila 4 mesece noseča, dobila sem lokalno, bolelo ni torej v bistvu nič, pozdravilo se je pa tudi zelo hitro, čez dva dni smo šli na morje, čez tri dni sem pa že normalno jedla, sicer na drugi strani, ampak brez omejitev. celo v službo sem šla na popoldanski šiht tisti dan user posted image meni je ene tri zobe popravil v nosečnosti, nazadnje sem bila en mesec pred porodom, pa ni bilo nobene težave. po moje je huje, če se zadeve ne sanira.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Puljenje zob-.ja ali ne???
9.9.2014 15:03:20   
šrimpf
je pa res, da imajo zobozdravniki zelo različen pristop. bivša zobarca se me dotaknit ni hotela, ko sem bila noseča. v času nosečnosti sem menjala zobozdravnika, ta mi je pa normalno vse popravljal, samo s slikanjem smo čakali do konca dojenja. poznam pa tudi zobozdravnika (delal mi je apikotomijo), ki je pa prepričan, da tudi slikanje ne sškoduje v nosečnosti, razen v prvem trimesečju je potrebna previdnost.
je bil pa tudi ta moj modrostni zob nevemkolikokrat popravljan, pa me je še vedno bolel, tako da se je ob puljenju zlomil. ne morem opisati olajšanja, ko je bil zunaj. v bistvu je bilo hecno. popravljal mi je en zob, potem pa sem mu omenila še tega, da me boli, je pogledal pa rekel, no tole bomo pa kar takoj spulili. sem bila mčisto nepripravljena, ampak sem mu zelo hvaležna. lahko bi se pa seveda drugače končalo

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?