|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pas za oblikovanje trebuha
20.9.2005 9:32:51   
Pia67
Živjo!

mal me čas lovi in sem komot. Na novem Ringaraja ne znam iskati po starih temah. Ne najdem ustreznega linka, navodil pa se mi ne da brat (mi namignete kako se to počne na novem portalu?).
Zato načenjam najbrž že oguljeno vprašanje: ali katera izmed vas uporablja oz. je uporabljala pas za oblikovanje trebuha? Vem, da bo moja maternica rabla še en mesec, da bo zlezla skupaj. Zato me zanima od kdaj ga lahko uporablja, ali je sploh kak efekt (vem, da so trebušnjaki najboljše zdravilo, samo, kaj ko jih še ne smem delat-CR). Moj trebušček sicer ni katastrofa, ampak, ker imam možnost, zakaj pa ne

Mal mam slabo vest, ker to sprašujem. V moji okolici ni nikogar, ki bi ga to vprašanje lahko zadevalo, sem pa v preteklosti prebrala nekaj na to temo.

Hvala za odgovore,

Pia
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pas za oblikovanje trebuha
20.9.2005 9:41:03   
Pia67
Se opravičujem, ker moja tema ravno ne paše med "Dojenje in dodajanje". Če človek hiti, izpade zmeden.

Pia z mislimi pri svoji punčki

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pas za oblikovanje trebuha
20.9.2005 12:22:18   
jožica-2
Naj ti opišem mojo izkušnjo.

Pred aprila 2003 sem prvič rodila fantka (velikančka) s carskim rezom. Pred odpustom iz porodnišnice me je pregledal zdravnik in mi predpisal takšen "oporni pas", imela sem namreč zelo velik trebuh in ga je tudi po porodu precej ostalo.

Doma sem pas nosila cca 2 do 3 mesece in na začetku tudi telovadila (ampak z rezervo, tako kot praviš ti), saj si zaradi CR nisem vsega upala. Nekaj šasa sem obiskovala tudi aerobiko (po 8 mesecih), ampak ne vem, če ni to še škodilo Tudi s pasom ne vem, če sem dosegla kakšen učinek.

Zdaj sem 2. noseča in spet me čaka CR. Ginekologinja mi je ugotovila, da imam močno razmaknjene trebušne mišice in zdaj me skrbi..., kako si lahko pomagam.

Včeraj sem šla v porodnišnico na telovadbo za nosečnice, kjer je bila ena prijazna voditeljica (predvidevam da fizioterapevtka) in si je vzela čas, da mi je podrobno razložila, kakšne vaje sploh lahko delam. Pokazala mi je tudi kako se trebušne mišice razširjajo in stiskajo..., verjetno pa bom šla še na pregled v njihovo ambulanto.

Jaz sem izreden primer , ker imam skoraj 4 prste razmika in upam, da bom lahko to z vajami vsaj ublažila.

Jaz vem, da bom po 2. porodu sigurno šla spet tja in se malo posvetovala.
Sem bila veš čas v enem začaranem krogu: telovaditi bi morala ampak kako in kje so meje, če imaš CR. Tega pa v porodnišnici ni nobeden povedal.

Svetujem ti, da se oglasiš pri kaki fizioterapevtki, ki ti bo pokazala, kako pravilno delati vaje in koliko. V stari hiški za porodnišnico (Ljubljana) je telovadba ob ponedeljkih in sredah od 19 do 20 ure.
Lahko se mi javiš še na privat.

Uf sem se razpisala .

LP

Jožica

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pas za oblikovanje trebuha
21.9.2005 7:43:16   
Pia67
Zivjo!

Ja, potem je tako kakor sem predvidevala. Skoda, ker nisem iz LJ. Fizioterapevtko v nasi porodnisnici sicer imajo, pa je v 5 dneh nisem uspela videt. Morda pa je bila na doustu. Poslusala bom svoje telo glede vaj, pas pa, ker ga pac imam, bo zaradi psihe
Ob gin. pregledu pa bom vprasala se mojega ginekologa.

Hvala, ker si mi odgovorila in srecno v 2. nosecnosti.

Se bereva,

Pia

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pas za oblikovanje trebuha
21.9.2005 8:04:29   
Anonimen
Pri nas smo že pri odpustu dobili malo knjižico z vajami za trebušne mišice. Samo ne vem več, kakšne so bile te vaje.

No, pa ti nisem nič pomagala. Probaj počasi, saj vidiš, do kod zmoreš, pa najprej lažje in potem prave trebušnjake.

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?