rdeča pesa
|
Meni tudi ni všeč, če je na fb viden naslov skupine in njene članice. Ker to pomeni, da lahko vsi vidijo, da si ae prijavil v skupino in jaz res še ne bi na fb objavila, da sem nosecka. Tiste, ki ste že zraven, ali se da popolnoma skriti skupino? Je še katera, ki NE gre na nuhalno? Jaz nisem šla še nikoli in tudi zdaj ne grem. Zato ker bom v prvi vrsti imela rada otročka takšnega kot se bo rodil, če bi bil slučajno kaj bolan itak nimajo kaj narediti, predvsem pa je rezultat ns ena ohlapna verjetnost. Verjamem, da vas veliko gre predvsem zato, da boste spet videle svoje srcke, kar je itak luštno, rada bi vam samo nekaj rekla: doslej sem bila v dveh takih skupinah kot je ta, in v obeh je bilo kar nekaj punc, ki so dobile na nuhalni res slab rezultat, tudi 1: 3. In so se, logično, sekirale in jih je bilo vse ful strah. In so bile res bogice, ta strah pa itak ni najboljši za otroka. No, vse od njih imajo HB zdrave otročke in ker imam tudi polno prijateljic z isto zgodbo, se mi pod črto zdi, da tale ns naredi več škode, kot koristi. Rada bi rekla še, da razumem, zakaj imate željo it, samo to vam res hočem reči, da se ne preveč sekirat ob slabšem rezultatu.
|