Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Jesse16 sedaj bodo prazniki tako da bo hitro Januar tukaj, lahko pa greš drugam na uz samoplačniško ;-) No jutri je že sreda in komaj čakam uz v petek, upam da se bo že kaj videlo, se mi zdi da je še prezgodaj za uz? Mene tudi prsi zelo bolijo pa non stop me neki pika v maternici, v prvi nosečnosti nisem nič čutila, kot da nebi bila noseča pa spi se mi za znoret.....
Se veselim čvekanja z vami! Za pregled še nisem klicala, srčno upam, da ga bom imela še letos, ker do januarja je res še 100 let
!
Zoprno, res.
Upam, da je to samo reakcija telesa na dolgoletne menstruacije, ki jih sedaj več ni.
oz en grelec, kot je strokovno ugotovil moj ... in ni bilo nič s piškoti, pa tako sem si jih želela
?