Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

to sicer ustreza 9t5d, jaz pa naj bi bla po zadnjem perilu 10t6d. Ampak mislim, da ni kaj narobe, ker se ginekologinja tud ne sekira oz. sploh ne omenja. Aja, pa kako je bil živahen, čist sem bla raznežena
in srček lepo dela tikatakaa
je pa mi moj g. (Dr.Lukman) na ptuju rekel da zato pač tako pogosto na 14dni naroča, da vidi če se mala pikica pravilno razvija :-) sem pa v sredo dala vodo in kri pa seveda uz sem imela kot ze prvič pa je vse vredu
). PDP mi je za enkrat nastavil na 26.7.. Tudi na nuhalno sem se že naročila (datum 8.1.) in sicer kar v center v Dravljah, sem že pri prvem bila tam in sem bila zelo zadovoljna. V bistvu komaj čakam na ta pregled, se mi je zdelo kot da me je moj G. tokrat precej pavšalo obravnaval. V prvi nosečnosti je bil čisto drugačen in zdaj ne vem, a si samo za prvorodke bolj čas vzame, al je res že tolk star da se mu ne da več. Prav razmišljam da bi ga menjala, ampak pojma nimam kam it, sploh takole, med nosečnostjo... Ima katera kak predlog??