|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stabilnost pri hoji
20.9.2005 15:40:54   
polona2
Hana hodi točno 1 mesec in 17 dni, večkrat jo zanese, sploh kadar naleti na spremembo terena, neraven travnik, ali pa kakšno malo večje kamenje na potki. Veselo se spotika in občasno z glavo kam udari. Zdi se mi nestabilna in me skrbi, da je nekaj narobe z njenimm ravnotežjem. Pa sita sem že teh udarcev in modric na njeni glavi, danes je spet pridelala eno konkretno buško, kako je kaj pri vas, oz. je bilo, koliko časa so vaši otroci potrebovali, da so postali pri hoji stabilni in sigurni, lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Stabilnost pri hoji
20.9.2005 17:54:58   
CatJa
Zdaj, ko je ugotovila, da lahko sama pride, kamor želi, se ji seveda mudi in ne gleda na ovire na tleh. Tako da, nč bat, še veliko bušk bo staknila.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Stabilnost pri hoji
20.9.2005 17:56:23   
KIRA
nič takega. naša hodi sedaj dobre 3 mesece, pa je že **** krat padla po tleh, pa če jo držim ali pa gre sama. bo že. na začetku so še mal nesigurni, pa ravnovesje se morajo naučit ujet... bo že. nič se ne sekiraj. bušk bo še dosti.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Otroška imena: 20 najpopularnejših herojsk...
Preverite izbor 20 najpopularnejših herojskih imen za male superjunake in superjunakinje. Ob vsakem imenu boste našli tu...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?