Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Na pregledu tokrat viden plod, res da velik le 1,5 mm in brez utripa, GV 21 mm. Jaz srčno upam da bo srček, danes oziroma jutri začel utripat. Ginekologinja me je tolažila da je res premajhno, da se je plod šele pokazal. Sicer sem brala tudi na strani centra Dravlje da piše da se srček vidi šele po  velikosti ploda 5 mm, to me malo tolaži. Sam kaj ko bereš vse tiste izjave Pušenjaka če do 22 mm ni utripa ga tudi ne bo. Kakorkoli, naslednji teden imam ponovni pregled tokrat samoplačniško, ker me sestra ni želela naročiti, grrr, kljub temu da je zdravnica rekla da lahko pridem naslednji teden. Tako da zopet to mučno čakanje in vam povem da se mi srce trga ko ne vem kaj je z najino pikico, ki sva jo čakala toliko let 
   upam, da bo srček ... ful držim pesti zate! 

, pojedla en prepečenec in en deci malinovca (po vodi mi je slabo, isto kot prvič, navajena pa sem sicer piti samo vodo) in mi potem ni bilo slabo 

! Imam pa zato zelo občutljiva prsa, včasih se jih sploh dotaknit ne smem in prebavo še 3x bolj pospešeno, sedaj pa se me je še lotil grozen prehlad, tako da sem na medu in vitaminih, da se čimprej stanje popravi.  
 , en lep vikend vam želim.  
   No ampak bolje to, kot pa tista slabost prej, ko nisem mogla jest. Samo kg bodo sli pa gor... Utrujenost je pa taka cudna, kar naenkrat samo padem dol in ne morem nic. Za deset minut pocijem, potem sem spet okej.